Mit gondoltok mi fogja elhozni a világbékét?
A világ teremtője a béke Istene.Mivel korlátlan hatalmú egyedül Ő képes rendet tenni a földön. És mivel értelmes teremtmények vagyunk,képesek lennénk arra hogy békében éljünk egymással.Ehhez azonban az kell hogy tanuljunk Istentől.
Az is sokat segíthet ha utánozzuk Jézus példáját.
Te hiszel abban hogy Isten véget vet a most tapasztalható szenvedéseknek,és békét hoz a földre azáltal hogy eltünteti a gonosz embereket?
És hogyan fogja eldönteni, hogy ki gonosz és ki nem? Tudod, aki az egyiknek terrorista, az a másiknak világmegváló hős...
Pont azért, mert az ember "értelmes" lény teszi tönkre a világot.
Mennyivel tökéletesebb akkor a farkas, ami megöli a szarvast, mert éhes, de ezzel kordában tartja a túlszaporodást és fenntartja az egyensúlyt.
Az állat "tudatlansága" által képes arra, amire az ember sosem lesz.
Ha Jézus 2. jövetel kor eléri a világ békét akkor se sokáig tartani mert elvileg már az 1.nél is elhozta de az se tartott sokáig.
Ha csak nem alkalmaz tömeg hipnózist és mindenkit szeretet zombivá tesz
Isten a belsőnket is ismeri. Ő nem úgy ítélkezik mint mi.
(Ézsaiás 55:8-11)
„Mert nem az én gondolataim a ti gondolataitok, és útjaitok sem az én útjaim — ez Isten kijelentése. Mert ahogy az egek magasabbak a földnél, úgy az én útjaim is magasabbak a ti útjaitoknál, és gondolataim a gondolataitoknál. Mert ahogy a záporeső és a hó alászáll az egekből, és nem tér oda vissza, csak ha megitatja a földet, és termékennyé, gyümölcsözővé teszi azt, és magot ad a magvetőnek, és kenyeret annak, aki enni kíván, úgy lesz az én beszédem is, amely elhagyja a számat. Nem tér vissza hozzám eredménytelenül, hanem mindenképpen véghezviszi azt, amiben kedvem lelem, és sikeres lesz abban, amiért elküldtem"
Isten céllal alkotott meg bennünket, és képesek lennénk neki engedelmeskedni.Csak akarni kell!
Erről beszélek:
Ézs 2,4 Ki ítéletet tesz a pogányok között, és bíráskodik sok nép felett; és csinálnak fegyvereikből kapákat, és dárdáikból metszőkéseket, és nép népre kardot nem emel, és hadakozást többé nem tanul.
Mik 4,3 És sok népek között ítéletet tészen, és megfedd erős nemzeteket nagy messze földig és fegyvereiket kapákká kovácsolják, dárdáikat pedig sarlókká; nép népre fegyvert nem emel, és hadakozást többé nem tanulnak.
Olvasd el Lenin
Béke dekrétumát. Az sem érdekel, ha megköveztek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!