A Hit Gyülekezetéről miért terjesztenek hazugságokat állandóan?
egyébként én sem értem miért baj hogy van a Hit Gyülekezete.
Az oké hogy valaki nem osztja a nézetüket vagy nem tetszik nekik az Istentisztelet de 1 az államtól nem nyulja le a pénzt csakis önkéntes adományokból tartja fenn magát szal még az sincs hogy a ti pénzetekből élünk.
Ezenfelül számos bűnöző maffiozó és alkoholista élete fordult 180 fokot jó irányba tehát még biztonságosabb is lett az ország és kevesebb drogos alkoholista bünöző.
Ezenfelül minden katasztrofánál elsőként vannak ott segíteni (én is voltam) pl árvizkatasztrófáknál. tüzifa élelmiszer melegételt adományoznak a ruhákról nem is beszélve (ezeken is általában részt veszek)
volt egy öreg házaspár akinek teljesen felujítottuk a házát mert tönkrement neki a házuk az árvíz miatt. ha mondjuk ti lettetek volna ilyen helyzetbe elzavartatok volna minket az otthonaitokból mert hit gyülisek vagyunk?
szoval egyáltalán nem tudom azon felül hogy nem hisztek istenbe vagy ebbe az irányzatba miért baj nektek hogy vagyunk meg miért kell hamis információt terjeszteni?? ez nem fér valahogy a fejembe
Talán azért terjesztenek hazugságokat rólatok, mert a hitgyülekezet az a tipikus bort iszik vizet prédikál banda, már bocsánat...Minden ember el tudja dönteni azt, hogy milyen vallási csoporthoz/gyülekezethez szeretne tartozni. Ismerek olyat, akit a buddhizmus változtatott meg, és terelte a jó irányba, de olyat is, aki a hitgyülekezetben találta meg azt amit keresett. DE...a hitgyülekezetnél érzek egyfajta vakságot...néha ijesztő az, ahogy az életről gondolkodnak...minden bűn, minden a pokolra visz stb: Szerintem ne azért öljünk embert, mert a pokolra jutunk vagy ne azért csaljuk meg a párunkat...
A bort iszik vizet prédikál mondatot pedig azért írtam le, mert ismerek olyan hitgyülekezeti tagot aki 7. évi házassága mellett sokszor megengedi magának azt a luxust, hogy 20-21 éves lányokkal flörtöljön, csajozzon. De gondolom erről a vidám vasárnapon mindenki mélyen hallgatni szokott.
"azért van heti többször is Istentisztelet hogy megtanuljunk Biblia szerint élni van akinek ez könnyen és gyorsabban megy van akinek nem. nekem is van olyan még mindíg amin változtatnom kéne és fogok is."
Nos...az- az illető akit írtam, már 16 éve hitgyülekezeti tag! Hány évnek/istentiszteletnek kell eltelnie, hogy megtanulja: ne csaljuk meg a párunkat? Vagy a paráznaság nem bűn? Jó-jó, ezt a választ egy emberre éleztem ki egy egész gyülekezettel szemben...de akkor is! Maradjunk annyiban, hogy mindenhol vannak fekete bárányok. Kérdés, hogy mennyi?
"Nem vagy egy közgazdász, igaz? Magam sem. Amennyit az adó 1%-ából felajánlanak a hívők, az állam ugyan ezt az összeget fejeli rá. Miután úgynevezett "történelmi egyház" lett, így továbbra is megilleti a támogatás a költségvetésből."
Én közgazdász,politikus vagyok. Azokban az adóbevallásokban amelyekben nem szerepel 1 százalékos egyházi felajánlás, automatikusan levonásra kerül a katolikus egyház részére.
Ezen nincs mit szépíteni.
Pont
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!