Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Hit Gyülekezetéről miért...

A Hit Gyülekezetéről miért terjesztenek hazugságokat állandóan?

Figyelt kérdés
Nincs belépő nem is volt nem is lesz. Nem kötelező adni és az adóból sincs támogatva (mint más egyháznál) az egész ország pénzéből csak a saját tagok önkéntes adományaiból. Nincs agymosás. Bárki bármikor bárhonnan kiléphet nem nyomul rá utána senki. Nincs elrablás fenyegetés okult praktikák varázslás hipnotizálás se kéjgáz bevezetve a csarnokba. Nem paktál le semmilyen politikai szervezettel. Zsidókat nem érdekből nem gyűlölik hanem azért mert Isten kiválasztott népe a szeme fénye (Jézus is zsidó volt) és áldott aki áldja és átkozott aki átkozza Izraelt (Biblia). Nincs a nagyfőnökök zsebe tömve pénzel minden vezetve van az utolsó forintig elszámolva. A dicséret pedig teljesen Biblikus Dávidi dicséret. Dicsérjétek az Urat hangszerekkel tapsal táncal hangos szóval.
2012. jan. 5. 19:34
1 2 3 4 5
 31/45 anonim válasza:
25%
Én sem értem miért kell elítélni a Hit Gyülekezetét, ha nem is ismered? Mit ártott bármikor Magyar országnak Németh Sándor vagy akár a Hit Gyülekezete? Az Úr adjon kegyelmet aki így átkozza, szidja a Hit Gyülekezetét!
2012. jan. 9. 18:03
 32/45 A kérdező kommentje:

egyébként én sem értem miért baj hogy van a Hit Gyülekezete.

Az oké hogy valaki nem osztja a nézetüket vagy nem tetszik nekik az Istentisztelet de 1 az államtól nem nyulja le a pénzt csakis önkéntes adományokból tartja fenn magát szal még az sincs hogy a ti pénzetekből élünk.

Ezenfelül számos bűnöző maffiozó és alkoholista élete fordult 180 fokot jó irányba tehát még biztonságosabb is lett az ország és kevesebb drogos alkoholista bünöző.

Ezenfelül minden katasztrofánál elsőként vannak ott segíteni (én is voltam) pl árvizkatasztrófáknál. tüzifa élelmiszer melegételt adományoznak a ruhákról nem is beszélve (ezeken is általában részt veszek)

volt egy öreg házaspár akinek teljesen felujítottuk a házát mert tönkrement neki a házuk az árvíz miatt. ha mondjuk ti lettetek volna ilyen helyzetbe elzavartatok volna minket az otthonaitokból mert hit gyülisek vagyunk?

szoval egyáltalán nem tudom azon felül hogy nem hisztek istenbe vagy ebbe az irányzatba miért baj nektek hogy vagyunk meg miért kell hamis információt terjeszteni?? ez nem fér valahogy a fejembe

2012. jan. 10. 11:52
 33/45 anonim ***** válasza:

Talán azért terjesztenek hazugságokat rólatok, mert a hitgyülekezet az a tipikus bort iszik vizet prédikál banda, már bocsánat...Minden ember el tudja dönteni azt, hogy milyen vallási csoporthoz/gyülekezethez szeretne tartozni. Ismerek olyat, akit a buddhizmus változtatott meg, és terelte a jó irányba, de olyat is, aki a hitgyülekezetben találta meg azt amit keresett. DE...a hitgyülekezetnél érzek egyfajta vakságot...néha ijesztő az, ahogy az életről gondolkodnak...minden bűn, minden a pokolra visz stb: Szerintem ne azért öljünk embert, mert a pokolra jutunk vagy ne azért csaljuk meg a párunkat...

A bort iszik vizet prédikál mondatot pedig azért írtam le, mert ismerek olyan hitgyülekezeti tagot aki 7. évi házassága mellett sokszor megengedi magának azt a luxust, hogy 20-21 éves lányokkal flörtöljön, csajozzon. De gondolom erről a vidám vasárnapon mindenki mélyen hallgatni szokott.

2012. jan. 10. 12:16
 34/45 anonim válasza:
Az oké, hogy nem ér egyet mindenki a Hit Gyülivel és természetesen sok olyan ember van aki azt mondja, hogy ő a Gyülekezet tagja miközben nem is igazi keresztény csak annak vallja magát. De ilyen van bármelyik vallásnál....
2012. jan. 10. 19:27
 35/45 A kérdező kommentje:
Képzeld én is ismerek olyan Hit Gyülist aki nem tartja be a Biblia minden szavát de attól miért iszik bort a gyülekezet és miért prédikál vizet? azért van heti többször is Istentisztelet hogy megtanuljunk Biblia szerint élni van akinek ez könnyen és gyorsabban megy van akinek nem. nekem is van olyan még mindíg amin változtatnom kéne és fogok is.
2012. jan. 11. 13:06
 36/45 A kérdező kommentje:
És megérthetnéd végre hogy nem ŐK gondolkodnak az életről igy meg ugy hanem Isten és a Biblia és azért vagyunk egyház hogy Istent és az ő szavát kövessük valakinek ez nem tetszik tudom de attól még ne mondja azt hogy mi találtuk ki ezt a gondolkodásmódot meg felfogást.. Mi csak a követői vagyunk
2012. jan. 11. 13:08
 37/45 anonim ***** válasza:

"azért van heti többször is Istentisztelet hogy megtanuljunk Biblia szerint élni van akinek ez könnyen és gyorsabban megy van akinek nem. nekem is van olyan még mindíg amin változtatnom kéne és fogok is."

Nos...az- az illető akit írtam, már 16 éve hitgyülekezeti tag! Hány évnek/istentiszteletnek kell eltelnie, hogy megtanulja: ne csaljuk meg a párunkat? Vagy a paráznaság nem bűn? Jó-jó, ezt a választ egy emberre éleztem ki egy egész gyülekezettel szemben...de akkor is! Maradjunk annyiban, hogy mindenhol vannak fekete bárányok. Kérdés, hogy mennyi?

2012. jan. 12. 12:19
 38/45 A kérdező kommentje:
Te kritizálsz 1 embert a gyülekezetből de a ti papotok meg homokos meg pedofil az nem baj de ha 60000 emberből van olyan aki 16 éve megcsalja a feleségét akkor le van írva a gyülekezet... szép.
2012. jan. 23. 21:40
 39/45 anonim ***** válasza:

"Nem vagy egy közgazdász, igaz? Magam sem. Amennyit az adó 1%-ából felajánlanak a hívők, az állam ugyan ezt az összeget fejeli rá. Miután úgynevezett "történelmi egyház" lett, így továbbra is megilleti a támogatás a költségvetésből."

Én közgazdász,politikus vagyok. Azokban az adóbevallásokban amelyekben nem szerepel 1 százalékos egyházi felajánlás, automatikusan levonásra kerül a katolikus egyház részére.

Ezen nincs mit szépíteni.

Pont

2012. febr. 8. 21:19
 40/45 kicsi11 válasza:
***** KEDVES KERDEZO! ERROL MI A VELEMENYED?

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. márc. 5. 22:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!