Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan érinti a Roswell akta...

Hogyan érinti a Roswell akta az egyházakat, és a hívőket?

Figyelt kérdés

NEM PROVOKÁLNI AKAROK! Néhány napja az FBI saját honlapján nyilvánosságra hozta az eredeti Roswell aktákat, melyben beismerik hogy 3 "csészealj" zuhant le, bennük emberszerű, kb 1 méter magas földönkívüli lényekkel. Nem tudom mennyire kamu, de valóban fent van az FBI oldalán a jelentés. Ha valóban igaz és nem vagyunk egyedül, hogyan hat ez az Egyházakra? Az akta:

[link]

2011. dec. 7. 16:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

'kb 1 méter magas földönkívüli lények...'

Ha egyszer ezeket majd Moszkvában és Pekingben is boncolhatják, és közszemlére tehetik, akkor lesz ne - mulass!

2011. dec. 8. 15:00
 12/16 Ozmium42 ***** válasza:

Nem kizárt, hogy Isten azért teremtette ennyire messze egymástól a csillagokat, hogy ne lehessen a lakható világok között átjárni. Így nekünk is vigyáznunk kell arra, amink van, mert nem állhatunk odébb, másrészt ha van élet máshol, akkor azoknak tőlünk függetlenül kinyilatkoztathatja magát, ha akarja. Ha pedig csak mi vagyunk, akkor nyilván kinyilatkoztatásunk is csak nekünk van.

Viszont ha feltesszük, hogy tényleg léteznek, és tényleg kapcsolatba léptek velünk, akkor érdemes lenne a többi - nem kinyilatkoztatott - vallás szempontjait is megvizsgálni.

2011. dec. 8. 18:45
 13/16 anonim válasza:
Szerintem pl az Isten és az UFO-k közt nincs eltérés. A kettő ugyan az, csak más megnevezéssel. Mind a kettő magasabb szinten áll mint mi az emberi faj. Ne menjünk messzire, mikor itt a Földön Columbus felfedezte Amerikát akkor az ott lakó fejletlenebb emberek is "Istennek" vagy más magasabb rendű lényeket látott bennük, a pl magasabb technikájuk más külsejük bőrszínük stb. végett. Szerintem ugyan ez a helyzet, Isten nem más mint magasabb szinten álló életfoma(mák).
2011. dec. 17. 09:29
 14/16 anonim ***** válasza:

"Szerintem pl az Isten és az UFO-k közt nincs eltérés. A kettő ugyan az, csak más megnevezéssel. Mind a kettő magasabb szinten áll mint mi az emberi faj. Ne menjünk messzire, mikor itt a Földön Columbus felfedezte Amerikát akkor az ott lakó fejletlenebb emberek is "Istennek" vagy más magasabb rendű lényeket látott bennük, a pl magasabb technikájuk más külsejük bőrszínük stb. végett. Szerintem ugyan ez a helyzet, Isten nem más mint magasabb szinten álló életfoma(mák).

"

Ez nálam is kijött logikailag, főleg, ha megnézünk 1-2 leletet, amiről az általános régészet nem szívesen beszél.

Úgye gyakran használjuk Istenre a Teremtő szót. Erről az jutott eszembe, hogy a Csillagok Háborújába C-3PO kit hívott Teremtőjének? A programozót aki összerakta.

2011. dec. 17. 14:12
 15/16 anonim válasza:
:D Jó az film. Arra nem érdemes vonatkoztatni. 3PO azt mondja amit a film rendező vagy író vagy mittom én mond.
2011. dec. 17. 14:55
 16/16 Ozmium42 ***** válasza:
3PO-nak "Tervezője" volt nem Teremtője. Ez egy humoros szójáték. Emellett a mi Istenünk nem egy "magasabb szinten álló, hatalmas lény", aki erősebb, okosabb és hatalmasabb nálunk, hanem valami olyasmi, ami végtelenül meghaladja az egész teremtett világot.
2011. dec. 17. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!