Léteznek toleráns muszlimok is?
Ha valaki nem iszik, és kendőben jár, az már nem is toleráns?
Hát te nem vagy valami toleráns!
És aki iszik néha és nm hord kendőt az nem igaz hitű muszlim. Hogy is van ez akkor?
De az eredeti kérdés nem ez volt...
Igen, aki iszik néha, és nem hord kendőt az nem igazhitű muszlim. Mivel az Iszlám tiltja az alkoholizálást, ezért az nem igazhitű muszlim. Nem értem mit nem lehet ezen érteni.
Ezzel az erővel néha csalja meg a feleségét, néha kábítószerezzen egy kicsit, ahogy itt szokás, hogy toleránsnak számítson. Nem értem miért kell ezeket a dolgokat, olyan haladónak és jónak beállítani. Nem azok.
Meg kéne ismerkedned az igazi Iszlámmal, és látnád semmi intolerancia, hímsovnizmus meg erőszakosság nincs benne.
"És aki iszik néha és nm hord kendőt az nem igaz hitű muszlim. Hogy is van ez akkor?"
Igen, az nem igazhitű muszlim! És akkor mi van?
Ettől aki még aki igazhitű muszlim lehet toleráns. Vagy szerinted a kettő kizárja egymást?
Ebből a kérdésből fórum lesz, de nem baj.:)
Akkor ezek szerint a 7 000 000 millió fős tatár nemzetiség nem igaz hitű muszlim.
"A tatárok mindenütt szinte kizárólag a szunnita iszlám vallás hívei, és annak toleráns elveit vallják." Wikipédia
Vagy Kazahsztán népességének 57%-a nem igazhitű muszlim.
És hogy sokkoljalak: :) Férfiak és nők együtt az imán és kendő sincs rajtuk, nézd meg!
Most akkor szerinted, semelyik tatár nem hord kendőt, és mindegyik alkoholizál?
Amúgy az ilyen dolgok a volt szovjet hatásnak "köszönhetők". Nem értem miért jó...
Most akkor szerinted minden tatár és kazakh, iszik, és nem jár kendőben?
Még ha így is lenne, akkor is magyarázatot kéne adni arra, hogy akkor szerinted, aki kendőbe jár, és iszik, az kizárt hogy toleráns legyen???!!!
Ha azt mondod, hogy nem, akkor a kérdésed kapásból értelmetlenné vált. Ha azt mondod igen, akkor hülyét csinálsz magadból.
Te látsz pár képet és ott mi van hogy van...
Ha annyira érdekel, menj el Kazahsztánba, és számolj be róla légyszíves. És inkább válaszolj a 15:09-es válaszoló feltevésére, mert amúgy az egész kérdésednek SEMMI értelme.
Azt pedig szerintem most nem kéne magyaráznom, hogy a kommunizmus mennyire vallásellenes volt, és próbálta gyökerestől megszüntetni az Iszlám hagyományokat a muszlim országokban, -részleges sikerrel-. Az alkoholizálás pont nem tartozik a felesleges külsőségek közé. És egy vallásos muszlim nő általában alapból úgy érzi hogy ez neki csak jó ha Hijab-ot hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!