Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézusnak miért kell zombihadse...

Jézusnak miért kell zombihadsereg?

Figyelt kérdés
A Biblia azt mondja, hogy ha visszajön, majd feltámasztja a halottakat, ergó zombik lepnek majd el mindent!? Miért kell Jézusnak Zombi hadsereg? Én azt hittem hogy Jézus jó, és szeret minket! Hogyan fogunk egy zombihadsereget legyőzni?
2011. nov. 25. 22:51
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Kedves 28-as!

Már nem követem nyomon a kérdést, de muszáj vagyok reagálnia a hozzászólásodra mert rohadtul utálom ha hazugnak hisznek!

„Majd ha piros hó esik. Ne fáradj a magyarázkodással: kipróbáltam, lehetetlen. „

Akkor javaslom próbáld ki úgy, hogy Copy-paste-val beilleszted google (max 10 mp) be a nevezett tudós nevét, rámész a magyar találatokra, első helyen wikipédia, (2 mp) majd az első néhány sor, hogy kapj egy képet róla h mégis kiféle és miféle, aztán ennyi. (ez kb 1 percet vesz igénybe). Ha neked ez két perc alatt sem sikerül az a te egyéni balf@szságod miatt van, és nem azért mert én hazudok. Olyannyira nem tudom miért írta aki írta h lopom tőle a poént, hogy még csak azt se tudom (mostanáig se) h mi volt a kérdésemben az a rész amit tőle loptam.A poén h még direkt vártam is, h senki ne mondhassa h meg se néztem vagy kamuzok, de látom akadt egy hülye pitsa aki nem elég h balf@sz de még arrogáns módon reklámozza is.

2011. dec. 6. 21:07
 32/38 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

"Már nem követem nyomon a kérdést, de muszáj vagyok reagálnia a hozzászólásodra mert rohadtul utálom ha hazugnak hisznek!"

Bocsika, nekem ez egy kicsit ellentmondásosnak tűnik, már úgy logikailag. De lehet, hogy tényleg balfék vagyok, és nem jól értelmeztem eddig a "nyomon követni a kérdést" kifejezést.

Köszönöm a javaslatodat, de nem próbálnám ki ismét, mert nem tűnt túl meggyőzőnek. Gondos, alapos eljárásnak meg aztán semmiképpen. Max. akkor hihető, ha úgy olvastad a Wiki - oldalt, hogy "Ja, ateista tudós, akkor jó!", és már körmölted is a kommentedet...

Arról meg szerintem ne nyissunk vitát, ki agresszív, a kommentjeid magukért beszélnek.

Üdv, Miss Popsy voltam. :)

2011. dec. 6. 23:47
 33/38 Ichimaru Gin válasza:

Kedves 26-os! Nincs sértődés a név miatt és igen! Tényleg kétpólusú vagyok, ahogy mindenki! Ebből áll a szabad döntés jog!

Kedves Berta Wooster: bocsáss meg légy oly kegyes, amiért véletlenül lemaradt a kezdő idézőjel a szövegben. Megjegyzem a végén ott volt, de most még egyszer elnézést kérek, nehogy bántsa a lelki világodat! Amúgy szerintem lehet egyszerre konditerembe és bibliaórára járni, a kettő nem üti egymást, viszont én értette a példában rejlő szándékot!

Amúgy Berta itt vitatkozunk egy témáról (nem veszekszünk), és nem azért írunk, hogy a másik apró-cseprő helyesírási hibáira hívjuk föl a figyelmet, meg fikázzuk a másikat és bele kössünk abba, hogy honnan idéz...stb.

Ha megy az, hogy kultúrált, a témába vágó hozzá szólásokat írj, akkor maradj, ha nem akkor inkább válaszolj más kérdésre. Köszi!

2011. dec. 10. 21:58
 34/38 anonim ***** válasza:

Kedves Ichimaru Gin! :)

Bocsika, de nem én nem tudtam leírni normálisan a nickedet, és nem én trágárkodtam emiatt; továbbá nem én értelmeztem rosszul a kommentedet az idézőjel hiánya miatt, hanem mustafa33. [Akinek azóta eltűnt a nickje. :)]

Ezekre a hibákra próbáltam felhívni az ő figyelmét udvariasan, sértegetés és minősítés nélkül, tehát egyáltalán nem bántóan; ill. lépésről lépésre leírtam, hogyan lehet megoldani ezt a problémát, ha valaki nem emlékszik egy bonyolultabb nickre.

Úgyhogy nem tőlem kellene elnézést kérned, pláne nem ilyen gunyorosan, mert az én lelkivilágomat nem bántotta az idézőjel hiánya. Olvasd vissza nyugodtan. :)

Megjegyzem, ha mustafa33 is visszaolvasott volna egy kicsit, észrevehette volna ő is, hogy a kérdezőtől idéztél (én is azért vettem észre, mert ismerős volt a szöveg).

A Bibliaóra + konditermes véleményedet nem tudom, miért nekem írtad: Nem én találtam ki, de szerintem is nagyon adekvát példa. És nem üti egymást a kettő. Nyilatkoztam is ugyanabban a válaszomban, hogy hívő nő létemre jártam konditerembe. Ja, lehet, hogy kimaradt belőle, ami nekem evidens, hogy GYÚRNI jártam. :)

Apró-cseprő helyesírási hibákra pedig nem szoktam felhívni a figyelmet, csak a nagyon durva esetekre, vagy egyéb súlyos indokkal...

Tudomásom szerint soha nem kötöttem bele abba, hogy más honnan idéz; kivétel ez alól természetesen néhány abszolút hiteltelen oldal, de az egy másik történet...

Többnyire kulturált, a témába vágó hozzászólásokat szoktam írni. Néha kissé keményebben fogalmazok, de még erre sem volt sok panasz.

Mindezek után ha akarsz helyesbíteni a nekem címzett írásoddal kapcsolatban, megteheted. :)

Bár én már most is "kegyeskedem" megbocsátani a tévedésedet, mely valószínűleg félreértésből származott, nem rosszindulatból. Remélem, nem tévedek... :)

U. i.: Épp ma számoltam meg bizonyos okokból: 587 kérdés szerepel a megválaszoltjaim között, némelyikhez több választ is írtam; ezek egy-egy része valóban off, ezt soha nem tagadtam. De ha mutatsz nekem egyetlen olyat is, ami olyan szinten kulturálatlan, hogy bárkire is olyan jelzőket aggattam, mint pl. ennek a kérdésnek kérdezője most rám... Akkor komolyan: bármit kívánhatsz, teljesítem. :)

Üdv, minden jót neked. :)

2011. dec. 10. 22:41
 35/38 mustafa33 ***** válasza:
Tisztelt Ichimaru Gin, azzal, hogy kétpólusosságot fogtam rád sem akartalak megsérteni, sem kritizálni, csak az írásod két részének ellentmondására utaltam. Most már értem miért volt így. Megmagyarázták. Köszönöm Bertának is.
2011. dec. 11. 22:00
 36/38 anonim ***** válasza:

@mustafa33:

Részemről szívesen. Elsőre nagyon finom voltam és nőies :), másodjára már kénytelen voltam egy kissé erősebb hangot megütni, mivel I. G. - mondhatni - részben miattad barmolt le. De azért remélem, így sem gázoltam bele túl mélyen a lelkivilágodba, azaz nincs sértődés. :)

Isten áldjon. :)

2011. dec. 12. 18:05
 37/38 Ichimaru Gin válasza:
Kedves Berta! Elnézésedet kell kérnem, mert valóban félreértésekből származott, hogy lehordtalak. Visszaolvasva valóban a te álláspontod a helyes. Csak kevés időm volt akkor és gyorsan olvastam, aztán közben magamban gondolkodtam, hogy miket kell, majd válasznak írni és végül, fele elcsúszott, vagy nem annak lett címezve, akinek kellett volna. Még egyszer: Bocs!
2011. dec. 13. 18:43
 38/38 anonim ***** válasza:

@Ichimaru Gin:

Köszi a visszajelzést, minden rendben. :)

GBU

2011. dec. 13. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!