Jézusnak miért kell zombihadsereg?
Kedves 28-as!
Már nem követem nyomon a kérdést, de muszáj vagyok reagálnia a hozzászólásodra mert rohadtul utálom ha hazugnak hisznek!
„Majd ha piros hó esik. Ne fáradj a magyarázkodással: kipróbáltam, lehetetlen. „
Akkor javaslom próbáld ki úgy, hogy Copy-paste-val beilleszted google (max 10 mp) be a nevezett tudós nevét, rámész a magyar találatokra, első helyen wikipédia, (2 mp) majd az első néhány sor, hogy kapj egy képet róla h mégis kiféle és miféle, aztán ennyi. (ez kb 1 percet vesz igénybe). Ha neked ez két perc alatt sem sikerül az a te egyéni balf@szságod miatt van, és nem azért mert én hazudok. Olyannyira nem tudom miért írta aki írta h lopom tőle a poént, hogy még csak azt se tudom (mostanáig se) h mi volt a kérdésemben az a rész amit tőle loptam.A poén h még direkt vártam is, h senki ne mondhassa h meg se néztem vagy kamuzok, de látom akadt egy hülye pitsa aki nem elég h balf@sz de még arrogáns módon reklámozza is.
Kedves kérdező!
"Már nem követem nyomon a kérdést, de muszáj vagyok reagálnia a hozzászólásodra mert rohadtul utálom ha hazugnak hisznek!"
Bocsika, nekem ez egy kicsit ellentmondásosnak tűnik, már úgy logikailag. De lehet, hogy tényleg balfék vagyok, és nem jól értelmeztem eddig a "nyomon követni a kérdést" kifejezést.
Köszönöm a javaslatodat, de nem próbálnám ki ismét, mert nem tűnt túl meggyőzőnek. Gondos, alapos eljárásnak meg aztán semmiképpen. Max. akkor hihető, ha úgy olvastad a Wiki - oldalt, hogy "Ja, ateista tudós, akkor jó!", és már körmölted is a kommentedet...
Arról meg szerintem ne nyissunk vitát, ki agresszív, a kommentjeid magukért beszélnek.
Üdv, Miss Popsy voltam. :)
Kedves 26-os! Nincs sértődés a név miatt és igen! Tényleg kétpólusú vagyok, ahogy mindenki! Ebből áll a szabad döntés jog!
Kedves Berta Wooster: bocsáss meg légy oly kegyes, amiért véletlenül lemaradt a kezdő idézőjel a szövegben. Megjegyzem a végén ott volt, de most még egyszer elnézést kérek, nehogy bántsa a lelki világodat! Amúgy szerintem lehet egyszerre konditerembe és bibliaórára járni, a kettő nem üti egymást, viszont én értette a példában rejlő szándékot!
Amúgy Berta itt vitatkozunk egy témáról (nem veszekszünk), és nem azért írunk, hogy a másik apró-cseprő helyesírási hibáira hívjuk föl a figyelmet, meg fikázzuk a másikat és bele kössünk abba, hogy honnan idéz...stb.
Ha megy az, hogy kultúrált, a témába vágó hozzá szólásokat írj, akkor maradj, ha nem akkor inkább válaszolj más kérdésre. Köszi!
Kedves Ichimaru Gin! :)
Bocsika, de nem én nem tudtam leírni normálisan a nickedet, és nem én trágárkodtam emiatt; továbbá nem én értelmeztem rosszul a kommentedet az idézőjel hiánya miatt, hanem mustafa33. [Akinek azóta eltűnt a nickje. :)]
Ezekre a hibákra próbáltam felhívni az ő figyelmét udvariasan, sértegetés és minősítés nélkül, tehát egyáltalán nem bántóan; ill. lépésről lépésre leírtam, hogyan lehet megoldani ezt a problémát, ha valaki nem emlékszik egy bonyolultabb nickre.
Úgyhogy nem tőlem kellene elnézést kérned, pláne nem ilyen gunyorosan, mert az én lelkivilágomat nem bántotta az idézőjel hiánya. Olvasd vissza nyugodtan. :)
Megjegyzem, ha mustafa33 is visszaolvasott volna egy kicsit, észrevehette volna ő is, hogy a kérdezőtől idéztél (én is azért vettem észre, mert ismerős volt a szöveg).
A Bibliaóra + konditermes véleményedet nem tudom, miért nekem írtad: Nem én találtam ki, de szerintem is nagyon adekvát példa. És nem üti egymást a kettő. Nyilatkoztam is ugyanabban a válaszomban, hogy hívő nő létemre jártam konditerembe. Ja, lehet, hogy kimaradt belőle, ami nekem evidens, hogy GYÚRNI jártam. :)
Apró-cseprő helyesírási hibákra pedig nem szoktam felhívni a figyelmet, csak a nagyon durva esetekre, vagy egyéb súlyos indokkal...
Tudomásom szerint soha nem kötöttem bele abba, hogy más honnan idéz; kivétel ez alól természetesen néhány abszolút hiteltelen oldal, de az egy másik történet...
Többnyire kulturált, a témába vágó hozzászólásokat szoktam írni. Néha kissé keményebben fogalmazok, de még erre sem volt sok panasz.
Mindezek után ha akarsz helyesbíteni a nekem címzett írásoddal kapcsolatban, megteheted. :)
Bár én már most is "kegyeskedem" megbocsátani a tévedésedet, mely valószínűleg félreértésből származott, nem rosszindulatból. Remélem, nem tévedek... :)
U. i.: Épp ma számoltam meg bizonyos okokból: 587 kérdés szerepel a megválaszoltjaim között, némelyikhez több választ is írtam; ezek egy-egy része valóban off, ezt soha nem tagadtam. De ha mutatsz nekem egyetlen olyat is, ami olyan szinten kulturálatlan, hogy bárkire is olyan jelzőket aggattam, mint pl. ennek a kérdésnek kérdezője most rám... Akkor komolyan: bármit kívánhatsz, teljesítem. :)
Üdv, minden jót neked. :)
@mustafa33:
Részemről szívesen. Elsőre nagyon finom voltam és nőies :), másodjára már kénytelen voltam egy kissé erősebb hangot megütni, mivel I. G. - mondhatni - részben miattad barmolt le. De azért remélem, így sem gázoltam bele túl mélyen a lelkivilágodba, azaz nincs sértődés. :)
Isten áldjon. :)
@Ichimaru Gin:
Köszi a visszajelzést, minden rendben. :)
GBU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!