Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézusnak miért kell zombihadse...

Jézusnak miért kell zombihadsereg?

Figyelt kérdés
A Biblia azt mondja, hogy ha visszajön, majd feltámasztja a halottakat, ergó zombik lepnek majd el mindent!? Miért kell Jézusnak Zombi hadsereg? Én azt hittem hogy Jézus jó, és szeret minket! Hogyan fogunk egy zombihadsereget legyőzni?
2011. nov. 25. 22:51
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Értékelem a humorodat kérdező :D
2011. nov. 26. 14:13
 12/38 A kérdező kommentje:
:)
2011. nov. 26. 14:27
 13/38 anonim ***** válasza:
Kár,hogy nem eredeti a humorod. Richard Dawkins már lelőtte párszor.
2011. nov. 26. 18:14
 14/38 A kérdező kommentje:

"Kár,hogy nem eredeti a humorod. Richard Dawkins már lelőtte párszor."

Nem tudom ki ő, de ah te mondod biztos így van...

2011. nov. 26. 18:17
 15/38 A kérdező kommentje:
Rákerestem. Köszönöm a hozzászólásodat! Megtisztelő, hogy egy akkora ember mint Ő, is azzal viccelődik amivel én.
2011. nov. 26. 18:19
 16/38 mustafa33 ***** válasza:

Ki mondta, hogy ugyan olyan lesz mint volt? Azt írja az írás hogy új testet kap minden ember, és nem elsz betegség és fájdalom és nem elsz halál.

Kérdező, honnan veszed hogy te akkor élni fogsz és harcolni és nem pokol bugyraiban fognak téged az ördögök spékelni.

Egyébként az egészet hiszi a piszi, az is a pici.

2011. nov. 26. 21:19
 17/38 anonim ***** válasza:
Te viccelődsz azzal, mint ő. nagy különbség :-)
2011. nov. 26. 21:29
 18/38 A kérdező kommentje:

"Ki mondta, hogy ugyan olyan lesz mint volt? Azt írja az írás hogy új testet kap minden ember, és nem elsz betegség és fájdalom és nem elsz halál." - Magyarul reinkarnálódunk. Mindjárt szebben hangzik, mint a hülye keresztény agymosott szöveg.

Kérdező, honnan veszed hogy te akkor élni fogsz és harcolni és nem pokol bugyraiban fognak téged az ördögök spékelni." - Mert nem létezik menny vagy pokol. Ez csak egy marketingfogás volt, hogy megfékezzék az egyre romló papságot, meg a lázongó köznépet. De ha a halálból visszahozottak beszámolóira gondolsz (csodálatos kert vs. nyirkos, sötét pince) akkor tudhatod hogy a pincébe (pokol?) csak az öngyilkosok kerülnek. Mindenki más a kertbe (mennybe?).

Egyébként az egészet hiszi a piszi, az is a pici." - Egyetértünk. :)

2011. nov. 26. 21:31
 19/38 A kérdező kommentje:

"Te viccelődsz azzal, mint ő. nagy különbség :-)"

Valóban, volt is eszembe hogy rossz a sorrend, de mentségemre legyen mondva, hogy életemben nem halottam még róla, szóval nem "koppinthattam". Ennek ellenére megtiszteltetés, ha magamtól is az a vicc jutott eszembe ami neki. Bár nem tudom konkrétan melyik mondatomra gondoltál. A spagettiszörnyesre vagy a zombihadseregre... :)

2011. nov. 26. 21:47
 20/38 mustafa33 ***** válasza:

Ajánlom elovasni: Tamási Áron - Rendes feltámadás, meg Szabó Dezső - Feltámadás Makucskán (ezt megnézheted a jutubon is).

Egyébként a téma nem ebbe a kategóriába való, de a valláskritikába.

Amúgy meg a vallás hiányzik az emberek életéből, mert aki valóban hisz az jobb ember. Mert ha az ember Isten képére van teremtve, akkor embert bántani = Istent bántani, és ez bűn, ami miatt pokolra jutnak.

2011. nov. 27. 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!