Mit lehet tenni ez ellen?
Jézusom!
A kérdésre válaszolva ,szerintem keress fel egy orvost ,mert kényszer gondolataid vannak.
Sok ilyen katasztrófa film létezik, lehet hogy rád is nagy hatással volt némelyik?
Egyébként ezek némelyike nincs nagyon messze a jövő valóságától! Aki azt hiszi, hogy amit az ember ma tesz magával és a földel, az büntetlenül marad, az nagyon téved.
Ugye 3 eset lehetséges.
1) Ezek képzelt képként vagy gondolatként bevillannak, nem nagyon kellemetlenek, ha nem akarod, le tudod őket állítani --> normális vagy, csak élénk és brutális a fantáziád, próbálkozz valami művészettel.
2) Ezek képzelt képek vagy gondolatok, amik zavarnak, undorítanak, félelmet keltenek benned, és nem tudod őket tetszés szerint leállítani --> kényszerbetegséged lehet, menj orvoshoz, nem fognak bezárni, tablettát kapsz.
3) Nem képzeled vagy gondolod, hanem olyan, mintha ott lenne, nem tudod leállítani, és zavar, megijeszt stb. --> hallucináció, menj orvoshoz, ki kell vizsgálni az okát, nehogy valami súlyos betegséged legyen, ami kezeletlenül életveszélybe sodorhat.
Attól egyelőre nem kell tartanod, hogy őrült vagy, mert akkor eleve fel se merült volna benned, hogy valami nem stimmel, másrészt meg akkor nem lenne világos a számodra, hogy egy kicsit sajátosan látod a dolgokat.
Soha életemben nem drogoztam, még kipróbálás szintjén sem. Katasztrófafilmeket pedig nem nézek, régen néztem, de amint rájöttem, hogy egy kaptafára van megszerkesztve, jön a gonosz, a hős amerikai pedig félkézzel visszafordítja a föld forgását, majd legyőzi a Sátánt egy 45-ös Colttal, inkább nem.
Már tévét is alig nézem, annyira undorodom a sok hazugságtól, ami árad belőle. Van egy maroknyi ember, akik játszadoznak a világgal, akik a még több pénzért bárhol, bármelyik részét lángba borítják. Nincs semmi garancia arra sem, hogy velünk is megteszik, 2006-ban a fegyverropogás Budapesten elég intő jel volt. Mindig az egyszerű emberek halnak. Nem furcsa a háború? Egyik oldalon egy csomó családapa, meg egy csomó szerelmes ifjú, akik nem akarnak háborút, mennének haza. A másik oldalon egy csomó családapa, egy csomó szerelmes ifjú, akik nem akarnak háborút, mennének haza. Majd egy vezényszó, és elindulnak - egymás ellen, és ölik egymást. Termelik az özvegyeket és az árvákat. Hogyan lehetne felrázni az embereket? Naponta élik a világukat, közben el van készítve fejük felett a tragédiájuk. Mindenki rohan, a saját dolgával van elfoglalva, ha valaki pedig megpróbálkozna beszélni erről, akkor megkérdezik, milyen drogot szedsz, meg menj orvoshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!