Mit lehet tenni a szomszéd ellen?
A történet annyi hogy gyerekek gyűjtöttek a pet palackot elszórtak egy párat a szomszéd árkához, erre anyukámat elhordták minden riherongynak hogy mit képzel, és bedobták a kapun..(magyarokról van szó...)
A mai nap csatornázás befejeztével az utat igazgattuk, szóváltásba keveredtek megint annyira hogy az öreg mamus majdnem megverte tesómat lapáttal, ki lett hívva a rendőrség, de mint tudjuk tettlegesség nem volt csak becsületsértés.. most mit tegyünk? Jogi út?
Mint említettem nem kell velük foglalkozni. Utcafronton lehet padlásszoba ablak, én még a cukkolásukért egy hatalmas csillagleső távcsövet is beállítanék az ablakba, hagy kombináljanak, ugyanakkor akárhányszor próbálnak cukkolni sosem foglalkoznék vele, csak mosolyognék (röhögnék a markomba), bólogatnék nagyokat és ha nagyon nem akarja abbahagyni, akkor esetleg elmondanám, hogy "nem tiltja törvény, megtehetem"!
A lényeg hogy ti legyetek az okosabbak, jogi útra nem tudod terelni, meg fölösleges is, ha pedig leálltok vitázni, az csak szítja a gyűlöletet és elfajul az egész, kitduja mi lesz a vége.
Szia, ma én is vitába keveredtem a szomszéddal.
A drótkerítés tövébe tettünk egy kis levágott füvet és ő a vasvillával átnyúlt és széjjel dobálta a portán.
Megkérdeztem, hogy miért csinálja, erre ő: ez az ő kerítése, és ha megint odapakolunk megint keresztül döf a villával. És csak az élettársa akadályozta meg ebben, miközben az egész családomat szidta.
A rendőrséget felhívtam és azt tanácsolták, hogy becsületsértésért jelentsem fel.
Ennyi, az biztos az nagyon idegesíti őket, ha nem kiabálunk, intelligensen viselkedünk.
Kitartás, nekem és neked is.
Tisztelettel: Melinda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!