Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit gondoltok Jehova Tanúiról?

Mit gondoltok Jehova Tanúiról?

Figyelt kérdés
Én személy szerint Jehova Tanúja vagyok! Kíváncsi lennék mit gondolnak rólunk!!
2011. okt. 6. 20:09
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

45-ös. Tudod mi a SZEKTA a szekta az "Amit Isten kér és nem adunk,és amit nem kér és adunk"Ez a hitvallás a szektárol.Az első szektás Adám volt aki leszakadt Istentől.

Igy a fenti hitvallás szerint mindenki eldöntheti ki szektás es ki nem.Ki szakadt le Istentől es ki nem.

Ki ad amit nem kér es ki nem ad amit kér.

Mert sokan hozzátesznek az imádathoz es sokan el vesznek belőle.

Használva a hagyományokat amit Isten nem szeret.Jézus azt mondta "A ti hagyományotokkal megrontottátok az én Atyám törvényét".

2016. ápr. 28. 17:51
 52/54 anonim ***** válasza:

31-es.Ha Pál azt mondta,hogy a "A hitehagyottat még csak ne is köszöntséte,ne üljetek egy asztalhoz veluk még.Mi köze a hivőnek a hitetlennel" Ugy néz ki,hogy ez nincs meg a te bibliádban.Vagy talán azokat olvasod es Irod amivel szeretnél bántani másokat.De tudjad ha Jehova Tanúi elkerülik a hitehagyottat azzal nem gyalázták, mind te aki ügye nem ismersz de Irod az ocsárló megjegyzéseket,ami nem keresztényhez illő,másrész se Jézus sem a követői nem rágalmaztak senkit.

Ugy,hogy amig akarsz mást nagy önbizalommal tanítani,még sok tanulnivalod van ,hogy igaz keresztény lehess.

Tudod előbb tanulni kell,hogy tanithass,mert aki nem kér a tanitásodbol azt nem tudod tanítani.

Főleg a gyalázkodást ugy tanitsák,hogy nem illik gyalázkodni!

2016. ápr. 28. 18:19
 53/54 anonim ***** válasza:

39-es.Mi ismerjük Jézust már amenyit a biblia ir rolla.De az Ő kiérdemelt es megérdemelt helyén.

De neked mit vétettek Jehova Tanúi.Igy beszelsz rolluk.Mit mondasz majd ha a hitben testvérek lesztek,jaj bocs.hülye voltam.

Ezért kell alkalmazni a szeretet tulajdonságait es a szellem gyümölcsét.Nem elég azt mondod a szellem egy személy,mert annak Pál szerint van gyümölcse azt kéne alkalmazni.Igy tudod a szent szellemet tisztelni es értékelni.

2016. ápr. 28. 18:42
 54/54 anonim ***** válasza:
Én személy szerint intelligens Jó embereknek értékelem őket.
2016. máj. 9. 06:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!