Mit gondoltok Jehova Tanúiról?
Utolsó válaszoló!
Ezt melyik Bibliavers alapján írod?
Ha egy katolikus ember ilyet olvas a lapban,hogy a karácsony,a húsvét és a kereszt ókori,HAMIS vallásokból származik,akkor lehet,hogy egója nagyságának függvényében kicsit kiakad.Én készséggel megismerem mások gondolatait,más vallásokat,de nekem sem tetszik,ha egy tanú azt mondja,Isten ezt meg ezt GYŰLÖLI.Isten szerintem képtelen a gyűlöletre,én tiszta szeretetként képzelem el.Azzal sem értek egyet,hogy(újságból olvastam)"a halottak nem éreznek,a lélek meghal,nem él tovább a halál után"és ha már itt tartunk azzal sem,hogy csak a megfojtott,vagy rendesen ki nem véreztetett állatot szabad megenni.És hogy ruházkodás vagy élelem céljából szabad állatot ölni)viszont tilos bántalmazni az állatokat.Valaki elmenne az állattartó telepekre,a vágóhidakra és körülnézne?Ma mindenütt senyvelegnek az állatok.Szenvedéssel teli életük egyedüli értelme a mi ínyencségünk kielégítése.
Összegzésként annyit,én elfogadom mások vallását,sőt,örülök,ha sokszínű a világ,amíg a jóindulat vezérli az egyes embereket.De csakis addig.És arról se feledkezzünk meg,hogy ahány ember,annyiféle üdvözülés létezhet.Viszont mert a Jehováknak ez a feladatuk és a meggyőződésük,én továbbra is elfogadom tőlük az újságot,hogy érezzék:segítettek valakin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!