engem az háborít fel amikor egy édesanya aki JT kijelenti, hogy ha a gyerekét súlyos baleset érné vagy valami és vért kellene adni ami megmentheti, inkább haljon meg a gyerek mert nem kaphat vért, mert abban lakozik a szellem vagy mi.
2011. okt. 7. 21:18
22/54 anonim válasza:
Pár perccel ezelőtt találtam rá még egy nagyon hasznos honlapra, tessék:
Csak ezt az oldalt olvastam el, de ez alapján érdemes az összeset végigolvasgatni.
Üdv. :)
2011. okt. 8. 09:20
23/54 anonim válasza:
Amúgy még az Isten nevét se tudják helyesen leírni egy fordítási hiba következménye a Jehova. Amúgy Jáhve.
2011. okt. 10. 19:55
24/54 anonim válasza:
A Vilag legjobb arcai!!
2011. okt. 11. 00:50
25/54 anonim válasza:
"Amúgy még az Isten nevét se tudják helyesen leírni egy fordítási hiba következménye a Jehova. Amúgy Jáhve."
Számomra hitelesnek tűnő magánkinyilatkoztatások (pl. Vassula) szerint is Isten neve Jahve.
2011. okt. 11. 09:11
26/54 anonim válasza:
Egy szerűen nemképesek megvizsgáni,hogy mi a J.T.gyökerük,mia hitük alapja.Szemben a Biblia igazságával.Az hogy a bibliábol beszéltek semmit nem jelent,mivel a Sátán is idézi a bibliát.A gond az hogy össze keveritek az írások időrendi sorrendjét és így legtöbbször hamis következtetésre juttok ,amit igaznak gondoltok.Megtérés ,megigazulás.ujjászületés,a bűn kérdése ,és sok alapvetően fontos dolog ,nagyon félre van magyarázva nálatok.Már eleve az újvilág fordítás is egy humbük.Amúgy ez Isten ítélete,mivel nemhiszitek el amit Ő mond az Újszövetségen keresztűl.
2011. okt. 11. 11:56
27/54 anonim válasza:
barmok társasága
2011. okt. 11. 12:06
28/54 anonim válasza:
Igen, igy van, felhasznaljak a Bibliat, hamis es hibas magyarazatokkal. Irtam is, hogy nem Isten kovetoi, sajnalom, hogy az egyszeru hivok nem latjak, kit is kovetnek igazabol.
2011. okt. 11. 12:21
29/54 anonim válasza:
Nekem is vannak tanú ismerőseim, nekem nagyon szimpatikus a kedvességük, bár minden ember így viselkedne.Mindig szolidan elegánsan jelennek meg.A kiadványaikban pedig nagyon sok a hasznos, érdekes olvasnivaló.Én magam nem érzek késztetést, hogy tanú legyek, de szívesen elbeszélgetek velük, ha összefutunk .
2011. okt. 11. 12:45
30/54 anonim válasza:
21:18
Az nem helyes, hogy azt mondja, inkább haljon meg, ez már fanatizmus, viszont az igaz, sok orvos is elismeri, hogy a vérveszteséget lehet vér nélkül, különféle vérpótló készítményekkel orvosolni.Ami abból a szempontból is igen hasznos, hogy így elkerülhetőek az esetleges , rosszul ellenőrzött vér által továbbított fertőzések.Ráadásul, vérből lehet hiány, vért helyettesítő készítmény viszont tetszőleges mennyiségben előállítható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!