Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Már a fogantatás pillanatában...

Már a fogantatás pillanatában megszállja az emberi lélek a megtermékenyített petesejtet?

Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 17:48
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Oké, akkor ezt veszekedés nélkül megbeszéltük. Isten áldjon.
2011. okt. 4. 12:37
 42/43 anonim válasza:

Jo napot kivánok.. Engem is foglalkoztat minden ami az Urral ,Jézussal kalpcsolatos,az élettel ,lélekkel. Rengeteg kérdésemre választ leltem már,de még rengeteg kérdöjel lakozik bennem. Ezekre szeretnék válaszokat kapni,bár bizonyára sok dologra életünk során sem kaphatunk választ..

Ez a feltett kérdés engem is foglalkoztat..és mikor az Ur az elsö emberpárt Éva-Ádám-ot,akkor adta meg az embernek az ÉLET-adás lehetöségét.

..... Ez akkor az Ur által kodolva lett az emberben ??igy a két házas ember (házasok:)szerelmi együttlétéböl teremtenek embert a földre?

Ezt a teremtést akkor az Ur adta nekik..Ez kérdés..hogy már akkor biztosan mi teremtünk,vagy az Ur dönti e el,hogy az az az embrio megfoganjon abban a pillanatban?

..Ismeri e az ur azt a lelket (leszületése) elött?..fogantatása elött..egyáltalán van e leszületés ?

Elnézést de a kérdéseim a le nem tisztult gondolataimat tartalmazza ,melyeket nagyon fontos,hogy tisztán lássak. (Ne tévesszen meg semmilyen rossz gondolat,szellem)

Köszönöm elöre is (KERESZTÉNY)válaszukat.

2015. okt. 19. 11:40
 43/43 anonim válasza:

A Jeremiás 1:5 szerint Isten már azelőtt ismer bennünket, mielőtt megformál az anyaméhben. A Zsoltárok 139:13–16 arról szól, hogy Isten aktívan részt vesz teremtésünkben, anyaméhben való formálódásunkban.

Utolso beirt kérdéseim-re val válaszokban segithet......................................

2015. okt. 19. 11:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!