Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Segítenél, hogy megkapjam az...

Segítenél, hogy megkapjam az Úrtól a választ a kérdésemre?

Figyelt kérdés

Egy régóta húzódó ügyről van szó, de többet nem mondhatok.

Ha imádkoznál értem, vagy buzdítanál, az jól esne.

2011. jún. 24. 22:23
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Nagyon szívesen válaszolok, de nagyon álmos vagyok és nagyon fáj a lábam. És éhes is vagyok. Reggel jól lecsapoltak, mondtam is, ha ezt tudom, akkor viszek egy 2 L-es flakont, hogy abba töltsék!

Én egyszer láttam az UH-on a petezsákot, de az orvos nem és továbbvezette a hasamon azt a ketyerét. Még olyan volt, hogy alulról vizsgáltak és az alapján mondták, hogy nincs semmi.

Igen, most gyorsan kell beszerezni mindent. Nagyon furcsa volt ma úgy végigmenni az utcán, hogy "kismama" ruhában, ami végülis feszül és egyértelmű, hogy hoppika, itt egy kismamama. Úgy éreztem, mindenki engem néz. Majd igyekszem megszokni, de még nagyon bennem vannak a gátlások.

"Értem, miért szeretted volna sürgetni a választ az Úrtól"- hát igen, nagyon kikészültem mááár! Rettentően elegem volt. Már az otthonszülésre gondoltam! Mert aki nem terhes, az nem mehet be a kórházba szülni.

Amikor véreztem és azt hittem, hogy már nincs baba, akkor az ÚR mindig szólt, pl. "mindennapon irgalmatoskodik és az Ő magzatja ÁLDOTT"! Hoppá, akkor van baba!

Nagyon jól telt a 9 hónap. Legrosszabb a sav volt, annyira sok volt, annyira fennt volt a baba, hogy nyomta a gyomorszájat vagy mit és sokat hánytam, sokszor volt, hogy a vizet is! Aztán hiszti az Úrnak, hogy nem bíííírom, aztán elkezdtem énekelgetni az a dalt, hogy leszállt a Menny... annyi különbséggel, hogy leszállt a HAS! No, akkor itt tudtam, hogy meggyógyultam. Azóta nem volt sok a savam és nem hánytam.

Most megyek enni és aludni, majd jövök!

Hatalmasan örülök! Köszönöm Uram, nem kell bujkálni, szégyenkezni!

2011. szept. 23. 14:07
 22/27 anonim ***** válasza:

A szégyenkezés, bujkálás dolgot megmagyaráznád? Nem értem.

Az otthon szülés igen húzós lett volna nálad úgy, hogy nem is tudsz a terhességedről. Legalábbis tutira. Nem tudva azt, hogy rendben van-e minden veled, a babával, úgy otthon szülni...!

A kismamaruhához meg nagyon hozzá sem kell szoknod, hisz mire megszoknád, már szülsz is:)

Egyébként idáig mit mond a doki, rendben van minden?

2011. szept. 23. 16:04
 23/27 A kérdező kommentje:

A szégyenkezés, bujkálás dolgot megmagyaráznád? Nem értem.

NOS, HA MÁR NÖVEKSZIK A POCAK, DE "PAPÍRON" NEM VAGY TERHES, AKKOR MI MÁS LENNE, MINT HÁJ, ELHÍZÁS, NEM? NOS, ÉN EZT AZ "ELHÍZÁST" SZÉGYELLTEM ÉS BŐVEBB RUHÁKBA JÁRTAM...

Az otthon szülés igen húzós lett volna nálad úgy, hogy nem is tudsz a terhességedről. Legalábbis tutira.

NOS, EZ A VALLÁS KATEGÓRIA, NEM TUDOM MIT ÍRTAM ÉS MIT NEM, DE LEÍROM (ÚJRA): TUDTAM A TERHESSÉGRŐL, DE HIÁBA TUDTAM, HA HIVATALOSAN NEM VOLTAM AZ, RAJTAM KÍVÜL CSAK ISTEN TUDTA/TUDJA, EZ VOLT A MI TITKUNK. MIVEL NEM KERÜLT NAPVILÁGRA A TERHESSÉG (CSAK MOST) ÉN AZT HITTEM, HOGY AKKOR ÉN, MINT AKI NEM TERHES, EGYSZER CSAK VILÁGRA HOZOM ÉJJEL A PICIT ÉS AKKOR DERÜL KI, HOGY HOPPÁ, MÉGIS TERHES VOLT. TEHÁT NEM AZ AZ OTTHONSZÜLÉS, HOGY BÁBA, MEG ÓRÁKIG TARTÓ VAJÚDÁS, HANEM CSAK ILYEN HIPPHOPP SZÜLÉS AZ ÉJ LEPLE ALATT. AZT GONDOLTAM, HOGY AKKOR EZ A TERVE AZ ÚRNAK, MIVEL HIÁBA BIZONYGATTAM...

Nem tudva azt, hogy rendben van-e minden veled, a babával, úgy otthon szülni...!

HA AZ ÚR VÉGIGKISÉRTE A TERHESSÉGET (MINT ORVOS), AKKOR A SZÜLÉSNÉL IS OTT LETT VOLNA. AZ NEM CSODA, HOGY JÉ, MEGSZÜLT, PEDIG NEM IS VOLT TERHES, DE BETEG A BABA... NA, NEEE, AKKOR EZ HOL, HOGYAN BIZONYSÁG? EZ MILYEN CSODA? EGY BETEG GYEREK? NEM LESZ SEMMI GOND, MAKK EGÉSZSÉGES BÉBIBOGYÓ!

A kismamaruhához meg nagyon hozzá sem kell szoknod, hisz mire megszoknád, már szülsz is:)

IGY VAN, DE FURCSA VÁLTANI, HOGY BŐ RUHA HELYETT SZŰK ÉS NEM KELL BEHÚZNI A HASAD, NEM KELL FÉLNI, HOGY VKI MEGKÉRDEZI, HOGY TERHES VAGY? MOSTMÁR BÁTRAN KIMEHETEK, MERT NYILVÁNOS. A LÉNYEG, A GÁTLÁS NEM MÚLIK EL EGYIK PERCRŐL A MÁSIKRA! DE SZOKTATOM MAGAM.

Egyébként idáig mit mond a doki, rendben van minden?

IGEN, MINDEN RENDBEN. MIVEL TEGNAP DERÜLT KI, ÍGY MÉG CSAK EGY UH VIZSG. VOLT, MEG MA REGGEL VÉR, VIZELET, ÉS SÚLY, VÉRNYOMÁS A VÉDŐNŐNÉL. KEDDEN MEGYEK ÚJRA, AKKOR MÁR LEHET ALULRÓL IS VIZSGÁL. SZERDÁN LEHET ELMEGYEK 4D-RE, CSÜT. ÚJRA DOKI A PECSÉT MIATT, FELTÉVE, HA EGYBE LESZEK. HÁZIORVOSHOZ KEDDEN EKG-RA. JA, BIZTOS KELL MENNEM A VÉDŐNŐHÖZ IS SZERDÁN, DE EZT NEM TUDOM, MEG NST-RE IS. TEHÁT KEDD-SZERDA-CSÜTÖRTÖK DOKIK. :-)

2011. szept. 23. 20:13
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Értelek.

Igazad van amit írtál az Úr gondoskodásáról. Ha ez a csoda megtörtént, hogy 38 hetesen derült ki a terhességed, akkor valóban biztos vigyázott volna rátok ha véletlen úgy alakul, hogy otthon szülöd meg a kicsit.

Ha van valami fejlemény, írj magatokról. Vizsgálateredmény...

2011. szept. 23. 20:51
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szívből gartulálok, mint három gyermekes anyuka!

Hallottam már ilyen sztoriról, hogy nem tudták, hogy babát vár, csak a korházban derült ki, hogy szülési fájdalmai vannak...

Hogy lehet az, hogy te tudtad, az orvosok pedig nem?

Hogy hogy nem volt kimutatható? Háromszor voltam várandós, és elég egyértelmű tünetei, és ""mellékhatásai"" vannak, ha valaki babát vár!

Azért amikor egyre jobban mocorog elég egyértelmű!

Egy kicsit irigyellek! Nem kellet végig arra a sok felesleges vizsgálatra járnod, csak most a végén, így hipp-hopp!

Hogy-hogy nem derült ki eddig? Nem csináltál tesztet, nem érezted, hogy mocorog??? Nem vizsgáltak? Elég fura egy helyzet!

Mégegyszer gratulálok, és jó babázást! Ez a Mindenható egyik legnagyobb ajándéka!

Én ezt a nevet is adtam az első gyermekemnek! (Isten ajándéka! /Dóra/)

Minden jót, könnyű szülést, és írd meg a fejleményeket!!!

2011. szept. 23. 20:58
 26/27 A kérdező kommentje:
Hopp, most hogy így említetted a nevet, ha tudtok fiúnevet, akkor írjatok, természetesen a jelentése is fontos. Most úgy tűnik, h fiúnév kéne, pedig "lányt vártam". Ha lány lesz mégis, akkor így fogják hívni: Nagy Kincső, azaz Nagy Kincs Ő és a Férjem és az én születésnapomon van Kincső névnap. Nincsenek véletlenek. Ezért "vártam" lányt. Ezt és még pár dolgot, tuti jelnek vettem. Persze ugyanúgy örülök a fiúnak is, sőt, már bele is éltem magam, milyen izgalmas! De még csak a Bálint nevünk van, ami a Férjem ötlete, de ez is ilyen érdekes ötlet alapján, poénból inkább, mint szívből. És a jelentése: erős, egészséges! Ugye, hogy az Úr odafigyel az egészségünkre? Sztem ez sem véletlen! Nem is rossz ez a név, nekiállok megbarátkozni vele. Anyuék nagyon örülnének, mert nagy kertészek és egyből mondták, ó Bálint Gazda, az jó, majd jön velünk a kertbe!
2011. szept. 23. 21:40
 27/27 A kérdező kommentje:

Hogy lehet az, hogy te tudtad, az orvosok pedig nem?

A NEGATÍV TESZT ÉS A POZITÍV MENSTRUÁCIÓ SZÁMUKRA ELÉGGÉ KIZÁRJA A TERHESSÉGET.

Hogy hogy nem volt kimutatható? Háromszor voltam várandós, és elég egyértelmű tünetei, és ""mellékhatásai"" vannak, ha valaki babát vár!

A TÜNETEKET ÉS A MELLÉKHATÁSOKAT ÉN PRODUKÁLTAM ÉS NEM A DOKIK. ÉS AZ ÁLTERHES IS PRODUKÁL, MÉG HASNÖVEKEDÉST IS. VÉGÜLIS EZ LENNE A VÁLASZUK. DE HA AZ ÚR ÍGY AKARTA, HOGY SURPRISE LEGYEN, AKKOR SOHA SENKI NEM VETTE VOLNA ÉSZRE, SOHA, CSAK AMIKOR Ő AKARJA ILL. ENGEDI!!!

Azért amikor egyre jobban mocorog elég egyértelmű!

MIVEL ERŐS A HASFALAM, ÍGY ÉN NEM ÉREZTEM ANNYIRA, MEG SZERINTEM NEM IS TÁNCOLT, POGÓZOTT ÚGY, MINT AZ UTÓBBI 1 HÓNAPBAN. DE ÉREZTEM, CSAK NEM ÚGY, MINT MOST. ÉS ARRA MEG MONDJÁK, HOGY MOZOGNAK A BELEID. MEG MIVEL EZ EGY CSODA, IGY A 30 ÉVE HÍVŐ BELGYÓGYÁSZ ISMERŐSÖM SEM VETTE VOLNA ÉSZRE, HANEM MONDJUK FELAJÁNLOTTA VOLNA A GYOMOR ÉS/VAGY VÉGBÉLTÜKRÖZÉST ÉS AZ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁST...

MOST ESTE NAGYON NAGY VOLT A BULI, TELJESEN KINYOMKODTA A TESTRÉSZEIT, TISZTA GNÓM VOLT A HASAM. AZTÁN A FÉRJEM BESZÉLGETETT A BÉBIBOGYÓVAL, HOGY HAGYJON ALUDNI, MERT KÉT NAPJA NEM ALUDTAM ÉS SIKERÜLT NEKI ELALTATNI, ÍGY NEM RUGDOSOTT TOVÁBB. :-)

Egy kicsit irigyellek! Nem kellet végig arra a sok felesleges vizsgálatra járnod, csak most a végén, így hipp-hopp!

IGEN ÁM, DE VÉGIG DOLGOZTAM, AMI SOKSZOR NEHEZEN MENT. MEG LELKILEG RETTENTŐEN MEGVISELT, BÁR VIDÁM, VICCES, VICCELŐDŐS TÍPUS VAGYOK. EDDIG AZÉRT KELLETT MAGYARÁZKODNOM, HOGY NEM LÁTTÁK, CSAK "KÖVÉR" VOLTAM, MOST MEG AZÉRT, HOGY EDDIG MIÉRT NEM LÁTTÁK, MEG HOGY ILYEN HÜLYE VAGYOK, HOGY NEM VETTEM ÉSZRE?

SZÓVAL AKI AKAR, AZ ÍGY IS ÚGY IS BELÉM KÖT, BÁNT, PEDIG NINCS IGAZA...

MOSTANÁBAN MÁR ALIG BÍRTAM FELKELNI, MEG A LÁBAM SEM BÍRTA, AHOGY MOST IS VELÜK KÍNLÓDOK. ÉN INKÁBB AZT SZERETTEM VOLNA, HOGY BIZONYOS SZINTIG KÍMÉLNEK, NEM KELL SOKAT DOLGOZNI, NEM KELL REJTEGETNI A HASAM, HANEM AZ ELSŐ PERCTŐL MEG VAN ÁLLAPÍTVA A TERHESSÉG ÉS KÉSZ. ÚGYMOND NEM HIÁNYZOTT EZ A HERCEHURCA.

Hogy-hogy nem derült ki eddig?

MERT EZ EGY CSODA. RÁMNÉZÉSRE AZT SE GONDOLTÁK AZ EMBEREK, HOGY TERHES VAGYOK. DE NEM FESZÜLŐS PÓLÓBAN JÁRTAM! MÉG MOST, HOGY KISMAMA RUHÁBAN VAGYOK, AKKOR SE GONDOLJÁK, HOGY PÁR HÉT A SZÜLÉSIG. SZÉLES CSÍPŐM VAN...

Nem csináltál tesztet, nem érezted, hogy mocorog???

DE, DE.

Nem vizsgáltak?

DE.

Elég fura egy helyzet!

IGEN, AZ.

2011. szept. 24. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!