Segítenél, hogy megkapjam az Úrtól a választ a kérdésemre?
Egy régóta húzódó ügyről van szó, de többet nem mondhatok.
Ha imádkoznál értem, vagy buzdítanál, az jól esne.
Én is biztos vagyok benne, hogy megadja a választ ha kéred, csak figyelj, hogy ne menj el mellette.
Pár napja mi is bele kezdtünk egy közös projektbe, és tudom, hogy segíteni fog nekem is ebben a dologban az Úr. Bár kicsit lelkifurdalásom van, hogy leginkább csak akkor imádkozok, ha valami nagyon komoly dologban kérek tőle segítséget.:( Bár enyhít a lelkifurdin, hogy ennek ellenére érzem, hiszem, tisztelem, szeretem, és ezt úgyis tudja.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:21
Akkor ezt nem érdekembernek hívják?
A 83%-os vagyok.
Igen, úgy hívják:( Az alapján legalábbis amit leírtam. Viszont azt írtam, hogy "legtöbbször akkor..." Azt nem írtam, hogy van, hogy úgy fekszem le aludni, hogy megköszönöm a napot, és még sok mást nem írtam. Tehát ha össze adjuk a leírtakat a nem leírtakkal, akkor úgy érzem, hogy minden ok. Tiszta a lelkiismeretem Istennel szemben.
Mivel itt más téma alakult ki, hozzá is szólnék..
Ez olyan, mint az Apa és gyermek kapcsolat. Szeretik egymást, de kitől kérjen a gyerek, ha nem az Apjától?
Köszönöm a buzdítást, nagy szükségem van rá...
Sziasztok!
Lk 18: 10-14:
"Két ember méne fel a templomba imádkozni; az egyik farizeus, és a másik vámszedő.
A farizeus megállván, ily módon imádkozék magában: Isten! hálákat adok néked, hogy nem vagyok olyan, mint egyéb emberek, ragadozók, hamisak, paráznák, vagy mint ím e vámszedő is.
Bőjtölök kétszer egy héten; dézsmát adok mindenből, a mit szerzek.
A vámszedő pedig távol állván, még szemeit sem akarja vala az égre emelni, hanem veri vala mellét, mondván: Isten, légy irgalmas nékem bűnösnek!
Mondom néktek, ez megigazulva méne alá az ő házához, inkább hogynem amaz: mert valaki felmagasztalja magát, megaláztatik; és a ki megalázza magát, felmagasztaltatik."
_
_
A kérdezőnek:
ITim 6: 16-18:
"Kié egyedül a halhatatlanság, a ki hozzáférhetetlen világosságban lakozik; a kit az emberek közül senki nem látott, sem nem láthat: a kinek tisztesség és örökké való hatalom. Ámen.
Azoknak, a kik gazdagok e világon, mondd meg, hogy ne fuvalkodjanak fel, se ne reménykedjenek a bizonytalan gazdagságban, hanem az élő Istenben, a ki bőségesen megad nékünk mindent a mi tápláltatásunkra;
Hogy jót tegyenek, legyenek gazdagok a jó cselekedetekben, legyenek szíves adakozók, közlők"
Üdv: én lászló
Sziasztok!
Első válaszoló, te most viccelsz, vagy tényleg ilyen hülye vagy?
Kérdező, nekem nyugodtan írd meg, mi a problémád, szívesen segítek, ha tudok.
Üdv: 29/L
12.22-nek:
:DDD Nagyon "agyament" vagy!:D
Kérdező, elnézést, hogy ilyen jót nevettem az utolsó beírásán, ettől még nem tartom komolytalannak a problémád, a kérdésed. Azon nem nevettem, a kettő független egymástól.
Egy korábbi válaszoló
Óó, semmi gond, itt a viccnek is helye van, csak ne az ÚRon nevessetek.
Szóval nem írhatom meg, hogy miről van szó, mert nem mondhatom ezt el senkinek, csak az ÚR tudja és én. Senki nem hinne nekem, vagy hülyének nézne....
Csak azt kérhetem, hogy imádkozzatok értem, hogy megnyugodjak, türelmes legyek és hamar eljöjjön az a perc, amire várok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!