Segítenél, hogy megkapjam az Úrtól a választ a kérdésemre?
Egy régóta húzódó ügyről van szó, de többet nem mondhatok.
Ha imádkoznál értem, vagy buzdítanál, az jól esne.
Figyelj kérdező, nyugodtan írjál nekem privit, hátha egy jótanács segítene abban, hogy megoldódjon Istennel a problémád.
Üdv: 29/L
Ja, ez jó ötlet, valóban szólhatnál ha már meg van a válasz, mert én is szoktam érted is imádkozni mikor a saját ügyemben imádkozok. :)
Egy korábbi válaszoló voltam.
Kívánom, hogy boldog és sikeres legyél :-)
A hsz-ekhez.
:-D
Érdekes ez a szó szerinti értelmezés. Szerintem a vámszedő azért üdvözült mert elismerte a hibáit, tudta hogy vannak és nem tagadta őket, a farizeus pedig ilyet nem tett. De neki is igaza volt erényeinket is számon kell tartani, mert nem lehet önostorozásban élni.
Legyünk kicsit vámszedők és legyünk kicsit farizeusok én azt mondom, mert Isten mindenhogy szeret, de mégis csak sok a testvérünk a világban akiket segítenünk kell és akiktől el kell fogadnunk a segítséget hogy már most is jobban éljünk. Mindezt szeretetben és megbocsájtásban :-)
PÍSZ!
Mindenképpen jelezni fogom, ha megkaptam a választ. Egyenlőre annyi kijelentést kaptam az Úrtól, hogy közel van az a dolog elérkezése, közel a "szabadulás". Már írtam, hogy régóta húzódik. DE nem mondhatom meg, hogy miről van szó.
NAGYON KÖSZÖNÖM az imákat, most nagyon rám fér! Jelenleg munkahelyi problémáktól is "szenvedek". Erről írhatok, ha valakit érdekel... Ezt is belefoglalhatjátok az imáitokba. Nagyon jó érzés, hogy nem vagyok egyedül. El is érzékenyültem. Köszönöm!
29/L-nak!
Szívesen elmondanám, de már írtam, nem lehet.
Egy 31/L
Hm...Érdekes...Már napok óta nem voltam fenn az oldalon, de ma gondoltam rá, hogy megkérdezem, hogy megkaptad-e már a választ. És látom, épp tegnap írtad, hogy sajnos még nem.
Kitartás.
HALLELUJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
SZINTE HIHETETLEN, DE MEGVAN A "VÁLASZ"!
Nem is tudom hol kezdjem. Talán itt: kedden, azaz szept. 21-én még nem voltam terhes, másnap azaz szept. 22-én meg megállapították a terhességem, ami 38 hetes! Ez nem vicc! Eddig bujkált, én tudtam róla, meg az ÚR, de minden vizsgálatom negatív volt! Így a végére nagyon kikészültem! Most csütörtökön a doki és a két asszisztens azt hitték, hogy max. 12-13 hetes lehetek, aztán később az UH gépnél már azt mondták, hogy van az 20 hetes is, de azért 38-nál megálltunk! Előtte meg azt se gondolták, hogy terhes lennék!!!
Tehát pár nap vagy max. két hét és szülök! Azóta nem aludtam egy percet sem, annyira örülök és mellé nagyon fáj a lábam. Éhes vagyok, de nem ehetek, mert 7-kor vérvétel. Tegnap mondtam el a Férjemnek (mert ugye akkor lett köztudott az orvos vizsgálata által) és a szűk családnak, de úgy izgultam, hogy elfelejtettem enni, mostanság meg már nem szabad!
Csütörtök este mondtuk el a pásztorunknak és két orvosnak is (gyermekorvos és belgyógyász) és ők se sejtettek semmit! Pedig hetente találkoztunk! Mutattunk egy UH képet, amin a kisfiunk két golyója van, de eddig mindenki azt hitte, hogy ikrek v. szikhólyag v. petezsák. A Férjem egy este alatt profi lett a mesélésbe, valamit magyaráz, gügyög arról, hogy két hét, vagy pár hét, de még nem nagyon értik, azt hiszik, hogy pár hetes vagyok, mire mondjuk, hogy NEEEM, PÁR HÉT ÉS SZÜLÖK!
Gratulálóóóók!!!!! Hát ez szinte hihetetlen! Ne érts félre, elhiszem, de ilyet még nem hallottam!:) Gondolom a doki sem igen:) Akkor most lehet szupersebességgel beszerezni a kicsinek a dolgokat:) Kiságy, babakocsi, kisruhák...:)
Értem, miért szeretted volna sürgetni a választ az úrtól:) Még azért jó, hogy legalább két hetet "kaptál" szülés előtt, hogy biztos tudomással, ne csak sejtéssel élvezhesd a terhességed:)
És hogyan zajlott a kilenc hónap? Megvoltak a tipikus terhességi tünetek, csak az orvosi vizsgálatok nem mutattak ki semmit? Még az ultrahang sem? Vagy oda el sem küldtek egyszer sem? Mesélj!:)
( ez most kicsit nekem is biztató amit leírtál, mert több mint egy hete késik a menstruációm, a teszt negatív, épp dokihoz készülök, de az eseted alapján nem vetem el teljesen a terhesség lehetőségét sem:) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!