Buddhisták, ti mit kezdtek a testi vággyal?
nem tudom mit csináljak, lehet hogy mások szerint természetes, de én nem akarok testi vágyat. hogyan szabaduljak meg tőle? :S
18/L
Ha van, akkor annak van oka is, és nem biztos, hogy jó, ha ellenállsz. Nem akarlak meggyőzni, csak gondolkodj el.
Egyébként gyógyszerek vannak rá, de ezt épeszű orvos nem fogja neked felírni, mert általában pedofília "kezelésére" használják.
Másik lehetőséged, hogy eltöltöd mindenféle hasznos, jó dologgal az idődet, kirándulsz, dolgozol, főzöl, sportolsz, és akkor nem marad időd rá.
"Miért nem akarsz testi vágyat? ezt jó lenne tisztázni először is."
Hátráltató tényező a megvilágosodásban. A buddhizmus szerint az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak, a vágyaktól meg kell szabadulni a megvilágosodáshoz, de nem azok kielégítésével, hanem a megszűntetésükkel.
csak egy módja van: ha megölöd magad.
elvégre egy buddhista nem fél a haláltól sem, úgyis reinkarnálódsz, ha ügyes vagy még azt is elkerülheted
jó például melegvizes kádban felvágni mindkét kari ütőered. esetleg magas épületek ha nincs tériszonyod (lehetőleg 15 emeletnél magasabb legyen, keményre érkezz), stb, nézz utána
sajnos ha most nem teszed meg, egész életedben enned kell majd, sportolni, zenét hallgatni, virágokat szagolni, festményeket nézegetni, átölelni embereket, sőt, ha elég beteges vagy még megkívánsz egy férfit is, netán egy újabb szenvedő lelket hozol neki a világra.
sajnos mind jól tudjuk hogy az ilyen emberek nem érhetik el a nirvánát.
tehát halálra fel! sok sikert :)
attól még hogy nem akarok testi vágyat, azt hiszed megakarok halni? az öngyilkosság a legrosszabb...
ettől még ugyanúgy élvezem az életet. Miért kell rögtön elítélni, ha valaki nem akar szexmániás lenni? ha most megölném magam, nem lenne bűntudatod? a válaszod alapján azt gondolom, hogy rosszindulatú, nemtörődöm ember vagy és egyáltalán nem volt humoros amit mondtál.
Putty-putty! Attól, hogy valakinek vannak testi vágyai, esetleg ki is éli őket, még nem lesz szexmániás. Ezt kikérem magamnak.
Az a szexmániás, akinek egy PET-palackról egy f*sz jut eszébe. Nem leszel szexmániás attól, hogy szexelsz. Még akkor se, ha sokat. Még akkor se, ha nem ragadsz le a hagyományos dolgoknál.
Tiszteletben tartom, hogy nem akarod kiélni a vágyaidat, addig, ameddig te nem nevezel engem szexmániásnak, ha én erre törekednék.
ne haragudj, utolsó :)
De hadd védje meg ő magát. Öngyilkosságra buzdítani valaki, még viccből is, szerintem elég durva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!