Ábrahám bűnös volt, vagy nem?
Teljesen felesleges áltatni magad!
"According to Guinness Book of World Records, Islam is the world’s fastest-growing religion by number of conversions each year: Although the religion began in Arabia, by 2002 80% of all believers in Islam lived outside the Arab world. In the period 1990-2000, approximately 12.5 million more people converted to Islam than to Christianity” (Guinness World Records 2003, pg 102)."
Vagyis 1990-2000, 12,5millióval többen vették fel az Iszlámot, mint a kereszténységet!!!
És ez a betértek száma, és nem a szaporulat.
Ezen kívül nézd meg a wiki-t és okulj, ne pedig álmodozz!
Kedves muszlim hívő felebarátom!
Engem az se érdekelne, ha egész Európa áttérne iszlám vallásra. Én nem azért vagyok keresztény mert sokan vagyunk, hanem mert nekem Jézus Krisztusba vetett hitem által üdvösségem van.
"Én nem azért vagyok keresztény mert sokan vagyunk, hanem mert nekem Jézus Krisztusba vetett hitem által üdvösségem van."
Ez nagyon szép, és tisztelem.
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-14 22:56
akkor aki regen vetkezett annak el van felejtve?? ezert nem vagyok joba a fennvaloval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!