Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten támogathatja az abortuszt?

Isten támogathatja az abortuszt?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm most 21 éves. Terhes lett. Most kezde el az egyetemet nincs munkája.A gyerek apja nem vállalja a babát. A szülök is ellenzik a dolgot.

A lány kicsapongó életet él gyakran iszik.még önmagával sincs tisztába. Ezek után Isten tényleg azt várja h megszülessen a baba?

2011. jún. 3. 22:26
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
75%
Hát igen... A vallások már csak ilyenek.
2011. jún. 3. 22:42
 2/28 anonim ***** válasza:
51%

Milyen isten?

Mi köze ehhez a vallásnak?

2011. jún. 3. 22:43
 3/28 A kérdező kommentje:
Ja és kihagytam azt h csak HÍVŐ válaszokat várok !!!!
2011. jún. 3. 22:45
 4/28 anonim ***** válasza:
36%

Nem.

Isten azt szerette volna, hogy védekezzenek.

2011. jún. 3. 22:46
 5/28 A kérdező kommentje:
és a barátnőm nyilván nem vallásos :S
2011. jún. 3. 22:47
 6/28 anonim ***** válasza:
78%

azt csak a Jóisten tudja, mit kérdezel

a kisbaba élni akar- ennyit tudunk azért

ha megkérdeznénk és tudna felelni

szerintem (tehát csak szerintem!) azt mondaná:

édesanyám, édesapám szeressetek nagyon!!!

[link]

2011. jún. 3. 22:49
 7/28 anonim ***** válasza:

Ahogy leírtad,a barátnőd nem az a tipikus hívő.

Most akkor rá akarod eröltetni azt ami szerinted helyes?

Ha pedig tényleg nem hívő a barátnőd,ahogy az látszik az életviteléből,akkor miért csak hívő válaszokat vársz?

Félsz más véleményt is elolvasni?Csak az tetszene,ha neked adna igazat mindenki??

Az élet nem erről szól szerencsére.

2011. jún. 3. 22:50
 8/28 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs hogy Isten mit vár. a leírás pontosan olyan mintha rólam írtad volna csak kicsit fiatalabb vagyok. én az abortuszt választottam de nem valami isten hanem a gyerek miatt akinek nagyon nincs szüksége egy ilyen anyára.. se olyanra mint én se olyanra mint a bnőd.
2011. jún. 3. 22:53
 9/28 anonim ***** válasza:
én hívő vagyok. ismerek olyan lányt, aki 22 évesen egy 3 éves gyerek anyukája. közben tanul, másik városban. ahhoz, h ez esetleg kivitelezhető legyen és mindenki a lehető legjobban jöjjön ki, megfelelő családi háttér kell. nyilván a gyerek megfogant. de a sorsát nem én határozom meg, hanem Isten. lehet, h ez a lány attól lesz jobb ember, h anyává válik. vagy attól, h sérül a lelke egy abortusztól... egyikünknek sem tiszte kitalálni, h Isten mit szeretne...
2011. jún. 3. 22:54
 10/28 anonim ***** válasza:
61%

Beszélj neki Jézus Krisztusról. Hogy Ő az egyetlen aki meg tudja oldani a problémáit,senki más. Egyébként nem támogatja az abortuszt,de ha imádkoztok Jézushoz és Ő megtér akkor mindenre kaptok megoldást.

Isten áldjon benneteket!

2011. jún. 3. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!