Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten megbocsàtja az...

Isten megbocsàtja az abortuszt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 23:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
96%
A keresztények szerint Isten mindent megbocsát....a kérdés,hogy mi meg tudjuk-e bocsátani magunknak?
2010. jan. 18. 23:32
 2/24 anonim ***** válasza:
26%
sztem nem.ez ölésnek számít-Tízparancsolat
2010. jan. 18. 23:34
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha őszintén megbántad, akkor természetesen nyerhetsz bűnbocsánatot, annak ellenére, h vétettél a tízparancsolat ellen, viszont nem csinálhatsz abortuszt úgy, h azt gondolod, h Isten majd úgy is meg fogja bocsájtani, mert abból akkor hiányzik az őszinteség.
2010. jan. 18. 23:36
 4/24 anonim ***** válasza:
88%
Elvileg mindent megbocsát, viszont ha tudod, hogy halálos bűnt követsz el (megszeged a Tízparancsolatot), akkor nagyon keményen meg kell bánnod a bűnödet. Nyugi, nem fog sikerülni. Érző emberi lénynek legalábbis igen nehéz megbarátkozni a gondolattal, hogy meggyilkolt egy ártatlan lényt.
2010. jan. 18. 23:38
 5/24 A kérdező kommentje:
Csak mert a Tiz parancsolatban,benne van ne ölj
2010. jan. 18. 23:38
 6/24 A kérdező kommentje:
Egy pillanat,aki szülés utàn eldobja vagy megöli a gyerekét,annak,ugyan hogy lehet,még jo éjszakàja???
2010. jan. 18. 23:40
 7/24 anonim ***** válasza:
61%
Azt nemtom, Isten bölcs, majd eldönti, de én nem fogom megbocsátani magamnak soha.
2010. jan. 19. 00:03
 8/24 anonim ***** válasza:
71%
Aki őszintén megbánja amit tett annak megbocsájtja. Jézus meghalt az ő bűneiért is.
2010. jan. 19. 00:07
 9/24 anonim válasza:
82%
ha öszintén bevallod a te büneidet akkor Ö megbocsájt,legyen az akkármilyen bün,mert az Úr elött nincsen kicsi vagy nagy bün, minden bün egyforma,de van megbocsájtás.
2010. jan. 19. 00:16
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan bűn, amire ne lenne Jézusban bocsánat. Nekem gyakran az a félelmem, hogy akik a tízparancsolattal dobálóznak, nem tudják, ők maguk sem tartják be. Ők is megszegik rendszeresen, a tisztességesebbek ezt beismerik, és tudják, ők is csak Isten kegyelmére számíthatnak. Az meg, hogy kis bűn meg nagy bűn, a Bibliában ismeretlen fogalom. A polgári törvénykönyv sem különböztet meg kis adócsalást, meg nagyadócsalást, csak az adócsalás fogalmát ismeri. Nyilván, a büntetés mértéke arányban van az adócsalás mértékével, de én olyat még nem hallottam, hogy a bíró azt mondta volna, ön csak kicsit csalt adót, ezt elnézzük.
2010. jan. 19. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!