Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nevezik az abortuszt...

Miért nevezik az abortuszt angyalcsinálásnak?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 17:44
 1/7 anonim válasza:
98%
Szerintem azért, mert annak a magzatnak még tiszta a lelke, ebből kifolyólag a mennybe fog jutni.
2011. márc. 20. 17:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ártatlan lélek, a mennybe száll és kis angyalka lesz
2011. márc. 20. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
39%

szerintem is az elsőnél a pont! :)

Bár ez túl szép és tiszta elnevezés egy ilyen durva szónak! Nem szeretem az abortuszokat, mégis csak egy gyermeki élet... persze jól van olyan, hogy a szükség szüli -> nemi erőszakból terhes marad, nagyon beteg lenne a baba

2011. márc. 20. 18:04
 4/7 anonim ***** válasza:
14%

Mert a gyerekgyilkosságra mindenki felkapná a fejét, és a tv hiradó is világgá kürtölné.

Meg az orvosok akik csinálják azt hiszik hogy így nem kerülnek pokolra, ha így hívják!

De tévednek ;)!

2011. márc. 20. 18:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a szó semmivel sem szebb, mint az abortusz. Inkább pejoratívnak mondanám, ha megfelelő hangsúllyal ejtik ki.
2011. márc. 20. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Mivel nincs megkeresztelve, ezért a pokolra jut.

Kisbabákat is azért keresztelnek/kereszteltek meg, ha meghal, márpedig anno sokan meghaltak, ne a pokolra jusson.

Én így tudom, bár lehet a Biblia tesz kivételt velük ebben az esetben.

2011. márc. 21. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Igazad van utolso.

Lattam mar babakat megkereszteltetni a korhazban, mikor tudjak, hogy szegeny nem jon haza az anyaval.

2011. júl. 10. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!