Hitgyülekezetes férfival mire számítsak?
Szimpatikus de nem merek közeledni.Néha úgy beszél mintha zsidó lenne.Ez miért van? lehet hogy az?
Miyen kapcsolatot lehet kialakítani velük?Élhetnek szexuális életet?
Én katolikus vagyok.
Nehogy belemenj egy ilyen kapcsolatba!
Én már csak tudom...ha elmesélném az én sztorimat a hitgyülekezettel kapcsolatban, rögtön megértenéd...ott sem mindenki olyan, mint amilyennek látszik. Szóval hagyd a fenébe őt.
Egy volt tag ír az élményeiről ezen a blogon:
Hogyan döntöttél? A kérdésed már nem mai. Történt azóta valami, ami elbizonytalanított?
Én csak azt tudom, amit tapasztaltam. Ha valódi keresztény az a férfi, akkor tényleg nem fog veled lefeküdni az esküvő előtt. Viszont nem rohangál más nők után sem. Ha lélekben összeilletek, akkor nincs min gondolkodnod. Az én környezetemben még senki sem szegényedett el azért, mert a HIT gyülekezetébe kezdett járni. Az én anyukám járt oda, majd volt, hogy nem ment, de semmi baj nem lett belőle. Egyébként attól, hogy valaki meg van keresztelve babakorban katolikusnak, még nem lesz keresztény. Sőt, még attól sem, ha templomba gyülekezetbe jár. Tehát ilyen téren mindegy, hogy ki honnan jön. Az a lényeg ami a szívében van. Ismerd meg a férfit, nézd meg, hogyan él. Beszélgess vele sokat, kötelezettség nélkül. többek közt ezért is hasznos, ha nem fekszetek le idő előtt. Van időd megismerni, mielőtt döntesz, hogy vele, vagy nélküle folytatod az életed.
sziasztok
köszi a linket!
eddig úgy gondoltam jobb ha nem akarom hogy kilépjen mert fontos neki, de most már megváltozott a véleményem.
Nem tudom hogy nyissam fel a szemét.
Elképzelhető, hogy nem lehet egykönnyen felnyitni a szemét. Lehet, hogy oly mélyen beleivódott az a tanítás, mint szőnyegbe a kakaó.
Ha úgy látod, hogy megéri, próbáld meg, ha nem, akkor keresd tovább a lelki társadat, meg fogod találni :)
"Nem tudom hogy nyissam fel a szemét."
Sehogy. Hagyd békén, ne kínozd. Talál majd magának rendes keresztény lányt. Ha valódi keresztény, akkor úgy sem fogja otthagyni a hitét, némi hacúr kedvéért.
úgy döntöttem hogy még sehogy sem döntöttem....
Kedves aranyos, de kissé kiszámíthatatlan .Gondolom mert néha rátör hogy én erkölcsi fertő vagyok és nehezen tolerálja a dolgaimat.Érdeklem de nem tudom hogy csak társaságnak vagyok jó vagy több ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!