Örsvezetőképzőt fogok végezni nemsokára. Szerintetek mire számítsak?
Figyelt kérdés
Nagyon nehezen barátkozok (nem is tudok barátkozni)szóval rettentően izgulok mi lesz. Mert gondolom ott lesz egy csomó velem egykorú gyerek. Lesznek próbák is, azt tudom. Már kaptam ezzel kapcsolatban egy értasítőt. Nyugtassatok meg!2010. dec. 16. 19:37
1/4 anonim válasza:
Létezik még úttörőmozgalom? Ez meglep, nem is hallottam róla.
2/4 anonim válasza:
Örsvezetőképző? Hát ez mi a csuda? Utoljára iskoláskoromban hallottam az örsvezetőkről, de azokat nem oktatták sehol sem.
3/4 anonim válasza:
Ez nem úttörő, hanem cserkész örsvezető, gondolom.
Az örsvezetőképzés nem csupa móka és kacagás (persze az is van benne bőven :D), hanem tanulnod is kell, és éretten kell viselkedned, hiszen ha örsvezető leszel, egy csapat gyerekért te leszel a felelős a cserkésztáborokban vagy foglalkozásokon.
4/4 A kérdező kommentje:
a 3.-nak igaza van, csrkész vagyok(világosabban kellett volna kiírnom a kérdést)
2010. dec. 17. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!