Szükségem van önkielégítésre, de viszont félem az Istent, és tudom, hogy ez bűn. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy önkielégíteni bűn. De viszont most csöppenek bele a tinikorba, a hormonok ugyebár, és szinte már szükségem van rá. De viszont félem az Istent is. Mit lehet így tenni? 1?/L2011. ápr. 25. 19:18
21/36 anonim válasza:
"Ha vágyaidat kényezteted, párzanak és fiadznak.
Ha vágyaidat megölöd, kísértetként visszajárnak.
Ha vágyaidat megszelídíted: igába foghatod őket és sárkányokkal szánthatsz és vethetsz, mint a tökéletes hatalom maga."
22/36 anonim válasza:
Igen ez így van:) Ez az idézet nagyon is illik ide.
Szóval akkor a kérdezőnek, csak kontrollálni kell megtanulni nem elfojtani. És márpedig kontrollálni könnyen meglehet tanulni, nem nehéz abban biztos vagyok. ( az elfojtásról meg tudnék sokat írni még, hogy miféle lelki betegségekhez vezethet akár agresszióra ,dühre de most ebbe nem megyek bele.)
23/36 anonim válasza:
Minden hátra van egy idióta, aki felteszi ugyanezt a kérdést, csak máshogy megfogalmazva.. Nagy az Isten állatkertje és sajnos alacsony volt a kerítés:)
25/36 anonim válasza:
Test kívánsága,paráznaság az önkielégítés. Tudom nehéz,de mikor rád jön gondolj másra, és nagyon erősen kezdj imádkozni, ill másokat is megkérhetsz rá,hogy imádkozzanak érted. ( Én fogok majd :) ) Aki hisz annak minden lehetséges. Mert Jézus nevében erő és hatalom van,Jézus nevében tagadd meg a test kívánságait!
26/36 anonim válasza:
Nekem ezzel kapcsolatban volt egy nagy támadásom múlt héten,de legyőztem Jézus nevében. Ezt te is meg tudod tenni,mert Jézus nem személyválogató, meg van írva,hogy "Krisztus mindenkor diadalra vezet bennünket".
27/36 anonim válasza:
Ugyanez a téma itt is: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__1..
És igenis bűn. Szokj le róla, nagyon rossz cselekedett. A 04-03 23:13-es srác jól leírja miért is.
28/36 anonim válasza:
Átlátszó vagy kedves előző, gondolom az te vagy és itt ünnepelteted magad XDXD
29/36 anonim válasza:
Nem lehet ugyanaz, mert nem annyi a %-uk...
30/36 anonim válasza:
Hogyne lehetne..másik névvel és e-mail címmel regisztrálhat akárhányszor, és nagyon hasonló a százalékuk, szal ezt megcáfolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!