Hát nem nekem van rá szükségem, hogy megtérjek!! Én szinte ugyanolyan elvek szerint élek, csak az különböztet meg egy hívőtől, hogy vasárnaponként nem járok templomba.
nem úgy működik a világ, hogy amiről nem tudsz, az nincs
2011. máj. 10. 12:15
2/23 A kérdező kommentje:
tudok róla, hogy van, de ne rám pazarolják az energiájukat
2011. máj. 10. 12:28
3/23 anonim válasza:
szerintem akikről te beszélsz azok a jehovások, mert sima katolikusokat vagy evangélikusokat még nem láttam házalni járni
2011. máj. 10. 12:49
4/23 anonim válasza:
Azért hogy vasárnaponként járjál templomba :)
2011. máj. 10. 12:49
5/23 anonim válasza:
"Nem nekem van rá szükségem!" - hát nem is. NEKIK van rá szükségük, hogy térítsenek, ahogyan RÁD is szükségük van. Hát persze, hogy meg akarnak téríteni. Ilyenek ezek a hittérítők, bármelyik felekezethez is tartozzanak. Valójában a saját hitük gyengesége okozhatja ezt. Hiszen akinek erős a hite, de valóban, azt nem zavarja sem a másik ember, sem a másik hit.
2011. máj. 10. 12:57
6/23 anonim válasza:
Ne mondd azt hogy attól lesz valaki hívő hogy jár vasárnap templomba. Az is fontos de ennél sokkal többet kell tenni.
2011. máj. 10. 12:58
7/23 anonim válasza:
Azért akarnak megtéríteni, hogy támogasd az egyházat, dobáld a pénzt a perselybe, vegyél tölük Bibliát meg Hozsannát és az 1% felajánlásánál is jussanak eszedbe. Amúgy engem nem érdekelnek. Elmondja mit akar én meg udvariasan közlöm, hogy nem élnék a lehetöséggel, de azért köszönöm.
2011. máj. 10. 13:02
8/23 A kérdező kommentje:
nem azt mondom, hogy attól lesz, hanem azt mondom, hogy engem meg őket, kb. csak ilyen formaságok különböztetnek meg
2011. máj. 10. 13:03
9/23 anonim válasza:
Szerintem inkább a Jehovásokra gondolsz, keresztényeket én legalábbis még nem láttam házalni.
2011. máj. 10. 13:04
10/23 anonim válasza:
egészen biztos, hogy a Jehova tanúi szekta üldöz.
Ketten járnak: mosolyogva állítanak meg, és hamarosan közlik, itt a világvége. Köszönd meg, és mondd, nem érsz rá.
(A történelmi egyházakat meg mellőzzük az ilyen események tárgyalásánál, közük nincs hozzá.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.