Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért nem hiszünk Jézusban?

Miért nem hiszünk Jézusban?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 12:37
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
Mert Jézus, nem Isten... csak a hitesek hisznek Jézusban, mert nem olvasták végiga bibliát...
2010. márc. 12. 07:21
 32/34 anonim ***** válasza:

Mert az emberek bizonytalan természetűek.Jézus azért jött a földre hogy hitet adjon nekünk.De nem mindenki képes rá.

"Ha akkora hitetek lenne mint a mustármag..."

Tudjuk hogy a szeretet jó, sokan mégsem adják .A pénz és a hatalomvágy ragadja az embereket a földhöz.Az Igazság pedig odaát van!

Ez a Föld a megpróbáltatások ideje,amelyet a gonosz befolyásol.

"Az én országom pedig nem -e világból való"

Ezért kellene hinnünk Jézusnak.Mert nem a földről beszélt,hanem az ő országáról.

"Én vagyok az ÚT ,az Igazság és az Élet.Aki hisz bennem örökké él."

Miért jobb elhinni a földi életet ,pedig a pénz,a halál (gonoszság)rabságában vagyunk.

A hit ,az örök élet amelyet Jézus hirdetett, a szeretet,nem kerül semmibe ,csak egyszerűen hinnünk kellene benne.

2010. ápr. 8. 12:13
 33/34 anonim ***** válasza:

tisztelet a kivételnek azért. :)

Valószínűleg azért, mert saját magunkban nem hiszünk, nem hisszük el magunkról, hogy képesek vagyunk megértőek becsületesek, igazságosak és önzetlenek lenni egymással, és kibújunk a felelősség alól, miszerint minden egyes gondolatunkat, saját létünket egy testnek nevezett "anyag" határoz meg! Ez illúzió, ez miatt nem tudnak egyesek uralkodni vágyaikon, mert félre vannak vezetve, és emiatt meg sem próbálják megtenni.

üdv

25/F

2010. ápr. 25. 17:54
 34/34 anonim ***** válasza:

előző vagyok...

összesen egy darab döntés kell ahhoz, hogy megtörténjen az, amit írtam.

2010. ápr. 25. 17:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!