Az önkielégítés bűn?
Azt hiszem, a Biblia megfelelő válasz neked is, ha ez a kérdés valójában:
"A test cselekedetei azonban nyilvánvalók, mégpedig ezek: házasságtörés, paráznaság, tisztátalanság, bujálkodás, bálványimádás, varázslás, ellenségeskedés, viszálykodás, féltékenység, harag, önzés, széthúzás, pártoskodás; irigység, gyilkosság, részegeskedés, tobzódás és ezekhez hasonlók. Ezekről előre megmondom nektek, amint már korábban is mondtam, akik ilyeneket cselekszenek, nem öröklik Isten országát. A Lélek gyümölcse pedig: szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség, szelídség, önmegtartóztatás. Az ilyenek ellen nincs törvény." (Galatákhoz írott levél 5:19-22)
Nem kívánom magyarázni, olvasgasd egy kicsit. Tudom, hogy nem egyszerű, nekem sem az, én is küszködöm a problémával. Szerintem nem egyszerűen bűn, hanem megkötözöttség.
Bocs, de kuruczinfót olvasni sokkal nagyobb bűn. Embertársadat lefekázni, meg olyat írni, hogy jobb hely lett a világ valaki halálától.
Van a faj és a létfenntartás. Ha nem maszturbálsz, akkor elnyomod a fajit, így nem éhen halsz, hanem a belsőd kezd tönkremenni. Én 1 hónapig bírtam és igenis több volt bennem a sexuális vágy, mint most, hogy időnként matyizok. Persze van, aki elvan, de van, aki beleőrül. Tudományos tény, hogy 1-2 hetente üríteni kell a felgyülemlett ondót. Ez így egészséges, a prosztatarák esélye is csökken ezáltal. Miért kívánna Isten olyat, amitől tested-lelked szenved? A legjobb meg ha keresel magadnak egy barátnőt. Sokan az önkielégítéssel csak ezt a gondot halogatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!