Létezik bűn nélküli önkielégítés?
amíg önkielégítést végzel, erőteljesen önmagad elégedettségére, örömére, testi kielégülésére gondolsz. a bűn az ami visszatartja az egyént Isten országától, Isten országa a szoros, gondolkodás nélküli együttműködésről szól, a feltétlen nélküli szeretetről. De mivel te magaddal foglalkozol, és testi vágyaidat előtérbe helyezed mással, másokkal szemben, akkor bizony abban a momentumban önzően viselkedsz, ezért bűnbe esel. :)
üdv
26/F
LastOne.Left
Olvastam az utolsó által írt linket. Nos sok benne az ellentmondás. Mert a szeretetenergiát kibontakoztatni vagy magasabb szintre vinni nagyon is az önkielégítéssel, saját testednek megismerésével lehet. Ép testben ép lélek. Mindenkire máskép hat a szexualitás. De e kettő teljes hiányával kapunk egy beteg embert (legalább is én az lennék). Persze ezt sem lehet kijelenteni, mert általában igaz, vannak kivételek.
Apám is mondta, hogy ennyi nő kapcsolat után, ami nekem volt, el kellett volna romlanom, de megőriztem a régi tiszta énem. Nem lettem ettől bunkó, vagány, lekezelő. És Istennek köszönhetem, hogy teremtett ilyennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!