Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Létezik bűn nélküli önkielégítés?

Létezik bűn nélküli önkielégítés?

Figyelt kérdés
Én kételkedem abban, hogy bűn lenne a maszti. Ugyanis anyu állítása szerint 2-3 éves koromban már merev volt a péniszem. Olyan 5-6 éves koromban fedeztem fel, hogy hihetetlen jó érzést érzek, ha a csap alá tartom és 5-6 perc múlva lüktet. Még akkor nem jött ki belőle sperma, de elélveztem. Az első alkalomtól mindig vártam az estét és a fürdést. Akkor nem gondoltam a lányokra és bűnös gondoltataim sem voltak.
2011. jan. 13. 08:19
 1/6 anonim ***** válasza:
bocs az offért,de kiváncsi leszek a válaszokra :D
2011. jan. 13. 09:10
 2/6 anonim ***** válasza:

amíg önkielégítést végzel, erőteljesen önmagad elégedettségére, örömére, testi kielégülésére gondolsz. a bűn az ami visszatartja az egyént Isten országától, Isten országa a szoros, gondolkodás nélküli együttműködésről szól, a feltétlen nélküli szeretetről. De mivel te magaddal foglalkozol, és testi vágyaidat előtérbe helyezed mással, másokkal szemben, akkor bizony abban a momentumban önzően viselkedsz, ezért bűnbe esel. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. jan. 13. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha valakire kivansaggal gondolsz es akozben csinalod akkor bun, ha nem gondolsz senkire/masra akkor miert lenne?
2011. jan. 13. 11:19
 4/6 dag ***** válasza:
hát ha a hokizás bűn, akkor én a pokolban fogok égni évezredeken keresztül! :D :D :D
2011. jan. 13. 16:07
 5/6 anonim ***** válasza:
2011. jan. 13. 21:06
 6/6 A kérdező kommentje:

Olvastam az utolsó által írt linket. Nos sok benne az ellentmondás. Mert a szeretetenergiát kibontakoztatni vagy magasabb szintre vinni nagyon is az önkielégítéssel, saját testednek megismerésével lehet. Ép testben ép lélek. Mindenkire máskép hat a szexualitás. De e kettő teljes hiányával kapunk egy beteg embert (legalább is én az lennék). Persze ezt sem lehet kijelenteni, mert általában igaz, vannak kivételek.

Apám is mondta, hogy ennyi nő kapcsolat után, ami nekem volt, el kellett volna romlanom, de megőriztem a régi tiszta énem. Nem lettem ettől bunkó, vagány, lekezelő. És Istennek köszönhetem, hogy teremtett ilyennek.

2011. jan. 14. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!