Hit gyülekezetbe járók, mit csináljak?
bocsánat, ha sértőt írok. megszeretnék térni, mert tudom, ha nem fogom követni Jézust elfogok kárhozni a pokolra meg egyebek miatt is. nem tudom, eljárjak-e az istentiszteleteitekre. ha nem így van, amit most leírok szerintetek, akkor légyszíves magyarázzátok is meg, hogy miért nem.
én azért nem emrek belépni, mert szerintem van egy zsidó háttérhatalom. mindenkit zsidóvá akarnak tenni szerintem. rákkal, és különböző újkori betegségekkel ritkítják a golyokat. érdekes, a zsidó sztárok egyike sem hal meg rákban, de a rokonaim közül elég sokan, köztudottan az családunk utálta a zsidókat. szerintem a Szent Szellemmel való betöltekezés is egy tömeghipnotizáció, hogy odacsaklják az embereket, a zsidók pártját fogják. viszont nem nehéz híveket találni, emrt iagázból szerintem jó rálátásotok van a normális élet éléséhez, a Biblia szerint éltek (bár abban sem vagyok biztos, hogy a Biblia nem meséskönyv). már nem tudom mióta, hogy gondolkodom, elmerjek-e menni, bár ha ezeket elmondom, kivágnának a p*csába, de szeritnem ebben is van valami, emrt akkor vajon miért csak ott a gyülekezet épületében "száll le rátok a Szent Szellem??" vagy amikor ott van a fő prédikátor?? ha nem hipnotizáció?? mit csináltok annyira jól, hogy ezt megkapjátrok, hogy betöltekezhettek Szent Szellemmel, ha egyszer erre nem képesek a római katolikusok, reformátusok, buddhisták, stb. stb.?? annyira rossz, nem emrek semerre menni, pedig a legjobban a Hit gyülekezete lenne a szimpatikusabb, dehát ezekben gondolkodva... sőt, hívtak is ezerszer már
Kedves Kérdező! Örülök, hogy keresed az igazságot. Az biztos, hogy bármilyen egyház mindenféle szabályai helyett először a főparancsolattal (Lukács 10,27), majd a 10 parancsolattal próbálkozz. Minden hívő életének az a legnehezebb feladata, és akárhova jár is, nem fog tudni tartani semmit, ha erre nem törekszik mindenek felett.
Illetve ebből kiindulva sokkal könnyebb minden erre épülő törvény élése.
Jó dolog azt is megvizsgálni, hogy a gyüli szabályai összeegyeztethetők-e a Bibliával, a parancsolatokkal, vagy valakinek a sima kitalációi, amiknek nem sok értelmük van... Mert akkor nem érdemes utánuk menni. És ha nem érdemes/értelmes a "csapat" szabályait tartani, nem szabad ahhoz a csapathoz tartozni.
"Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az Ő egyszülött Fiát adta,hogy aki hisz Őbenne el ne vesszen, hanem örök élete
legyen. Mert az Isten nem azért küldte el a Fiút a világba, hogy elítélje a világot, hanem, hogy üdvözüljön a világ általa." - János 3:16-17 Jézus Krisztus személyesen ÉRTED jött el,Isten örök életet akar neked adni és még a földi életben mindig veled akar lenni,meg akar segíteni meg akar gyógyítani, megszabadítani ha szükséged van rá.
"Keressétek az Urat, amíg megtalálható!Hívjátok segítségül, amíg közel van!" - Ézsaiás 55:6 Most még itt van a lehetőség menj elé imában. Látom elég sok benned a félelem és válaszokat akarsz KÉRD AZ ÚRTÓL "Aki kér az kap.."
"Uramnak, az Úrnak lelke nyugszik rajtam, mert felkent engem az Úr. Elküldött, hogy örömhírt vigyek az alázatosaknak,
bekötözzem a megtört szíveket, szabadulást hirdessek a foglyoknak, és szabadon bocsátást a megkötözötteknek.
Hirdetem az Úr kegyelmének esztendejét, Istenünk bosszúállása napját, vigasztalok minden gyászolót." - Ézsaiás 61:1-2 Jézus mindannyiunkat nagyon szeret és azt akarja,hogy
vele együtt legyünk örökké a mennyben és már a földi életben is vele. Minden élethelyzetre van megoldása,nagyon szeret TÉGED. És minden kérdésedre van válasza ;) Akármit tettél,akármiben vagy benne Istennek mindenre van megoldása!
"aki énhozzám jön, azt én nem küldöm el..." - János 6:37b Ha úgy döntesz,hogy felhagysz az előző életeddel és elkezded Jézust követni,akkor menj Istenhez imában,vagy
egyszerűen beszélj hozzá! Ha odamész hozzá komolyan és teljes szívedből Őt akarod követni,akkor Ő nem küld el téged! Ha te odamész Istenhez válaszolni fog hidd el.
"Ha megvalljuk bűneinket, hű és igaz ő: megbocsátja bűneinket, és megtisztít minket minden gonoszságtól." - János első levele 1:9
Ha letetted a bűneidet és felhagytál az előző életeddel akkor a neved be lesz írva az Élet Könyvébe.
Már a földi életben is Isten folyamatosan veled lesz ha kéred őt erre. - Tapasztalat:többször meggyógyított,megsegített (még a suliban is ) és mindig velem van.Földi élet mennyivel jobb és könnyeb ha veled van a leghatalmasabb Isten aki teremtette az egész világot és szeret TÉGED.
Isten mindig velünk lesz ha kérjük erre és az Ő akaratát próbáljuk tenni. Csak szólj Istenhez,kezdj el beszélni hozzá és Ő válaszolni fog!
Zsidóvá akarnak tenni mindenkit? :D Érdekes lenne..Ilyesmiről szó sincs,viszont akik Krisztushoz tartoznak a "mennyei Jeruzsálem" tagjai.
A Hit gyülekezete küldené a rákot azokra akik utálják a zsidókat vagy hogy érted ezt?
A Szent Szellemmel való betöltekezés nem tömeghipnotizáció. Otthon is be lehet töltekezni vele, de ilyenkor ez látványos mert sokan vannak. Egyébként csodálatos dolog és semmilyen hipnotizációról nincs szó :)
Azért nem nehéz híveket találni mert az emberi léleknek szüksége van Istenre. Az emberi lélek a Teremtője nélkül elveszett, a lélek folyamatosan keresi Istent és ilyen alkalmakon megtalálhatja. És megvan írva,hogy az "utolsó időkben" az emberek özönleni fognak Istenhez. Mikeás könyve 4:1
A Biblia nem mesekönyv hidd el. Mondom HIDD EL! Amíg nem hiszed el addig nem fogsz kijelentéseket,válaszokat kapni Istentől.
A hit az alap az Istennel való kapcsolatban.
Menj el nyugodtan! Én még nem voltam,de úgy hallottam nagyon áldott alkalmak szoktak ott lenni. És ne hitetlenül menj el,hanem úgy,hogy Istenem szükségem van rád,add meg azt AMIRE SZÜKSÉGEM VAN:
Ők azért kapják meg a Szent Szellemet mert vágynak rá és kérik,hogy töltse be őket. A Buddhisták alapból nemtudom miben hisznek de az teljesen más. A Római katolikusoknál meg reformátusoknál nem tudom mikor láttál olyant,hogy azért imádkoznak pl fél órán keresztül,hogy betöltse őket a Szent Szellem - Ez is a sátán pusztító munkája.
Menj el a Hit gyülekezetébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!