A melegek is a menybe jutnak? Vagy megszűnnek létezni ahogy az atya mondta a szakkörön?
Figyelt kérdés
most nagyon le vagyok verve, mert beteg vagyok, vagy nem tudom, reggel még nem voltam az, de most hőemelkedésem van. egész nap lótottam futottam, alig ettem, annyit gyalogoltam, mozogtam amennyit egy héten nem, és ezt egyszerre. nagyon remélem ez a bajom. hipochonder vagyok és félek, de a legjobban attól ha meghalok akkor eltűnök, vagy a pokolba kerülök a melegségem miatt. A hitem Istenben nagyon kicsi, szinte elenyésző, de így még a maradék is elvész. mellesleg nem tudtok tanácsot adni hogyan lehetne hinni? Annyira unrealisztikus a vallás, hogy képtelen vagyok:(2011. márc. 4. 23:35
31/32 anonim válasza:
00:10
Valóban nem,mert az ítélkező istenkép téves,és ítélkező,tudatlan emberek fejéből pattant ki.a valódi Isten nem ilyen.
32/32 anonim válasza:
biztosan nem..
arra nem gondolsz, hogy Isten benned van?
ennek megfelelően pedig nincs. vagyis van, ha szeretnéd. és megbocsát, ha a lelkiismereted is engedi stb. szóval szerintem az egész Isten téma a lelkiismeretetekkel függ össze, én pl. legyalultam az érzéseimet, így semmin nem lelkizek, és nincs is bűnbánatom stb. csak mellette nem törekszem arra, hogy rossz legyek, hanem konstruktívabbnak érzem, ha "jó" vagyok, segítek stb.
de hogy 2011-ben egy ilyen kérdés kipattanjnon egy kissrác fejéből.. :/ őszintén írva, nem tartom túl jónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!