Nem lenne jobb, ha inkább megszűnnék?
Figyelt kérdés
Már elegem van az életből.Rájöttem, semmi értelme.Semmi jó nincs benne.Mikor felkelek, arra gondolok, hogy már jó lenne, ha újra lefeküdhetnék aludni, túlélném a napot.Gondolom, ha megölném magam, nem kéne azon aggódni, hogy mikor lesz már vége megint a napnak, a kínlódásnak.Mert csak annak tudok örülni, ha eljön az este, semmi mást nem várok annyira, mint az éjszakát.Hiányozni meg senkinek nem fogok, úgysem vett észre senki, és azt sem vennék észre, ha halott lennék.2011. jún. 25. 21:33
1/4 anonim válasza:
Na én is pont így vagyok, utálom a melót, a hétvége még el is megy, akkor legalább pihenek és sz.rok az a melóra, de nehéz, mert így is sz.r az életem. Nincs nőm, nincs vagyonom se igazán, nincs nagy esély a jobb életre.
2/4 anonim válasza:
Ez itt az emos oldal?! Hogy lehet ilyenekre gondolni amikor mindig van lehetőség változtatni,csak elhatározás kérdése.
3/4 anonim válasza:
Keressetek magatoknak egy hobbit.
4/4 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=lrXIQQ8PeRs
hallgasd meg és gondolkodj el rajta.
A halálnak nincs értelme csak az életnek.
Az élet pedig csakis a tiéd.
Soha nem késő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!