A reformátusok is hordhatnak kis keresztet a nyakláncukon?
Figyelt kérdés
Kik hordhatnak kis keresztet a nyakláncukon? Ez csak katolikusoknál szokás? Én református vagyok és szeretnék a nyakláncomon egy pici keresztet hordani. Nekem is szabad?2011. febr. 21. 18:33
11/12 anonim válasza:
Saiva ,vallású.
Nem a hited ,meggyőződésedet,akarom vitatni,Tiszteletben tartom mások döntését.
Csak megemlítem nemrég járt a miskolci gyülinkbe egy indiai misszionárus,keresztyén ember,és beszámolt az indiai ébredésekről,hogy több milióan térnek meg Krisztushoz.
Érdekes dolgok vannak a világban.Ja ,köszi a válaszod.
12/12 anonim válasza:
Ez most személyesebb story nézzétek el pls. Nekem azt mondta az egyik fiú osztálytársam idén 9.évem elején hogy szerinte a keresztények nem hordhatnak keresztet a nyakukban. Mikor elösször meg ismertem azzal a kérdéssel fordult hozzám szó szerint hogy: Szia! Te metálos vagy? Én: Hogy mi? Ő: tudood.. Metálos. Black metal, Hevy metal stb.. Mondtam neki hogy nem. És hogy ezt honnan veszi, erre azt mondta hogy onnan hogy kereszt lóg a nyakamban. Mondom.. Hmm.. Nem. Határozottan nem vagyok metálos. Erre ő: pedig az én nővérem az és hasonnló mint te. Én:Miért neki is kereszt lóg a nyakában? Azt mondja igen. És ezzel váltunk el. De komolyan. Ezt azóta se értem. Lehet hogy keveri szegény az emót a metállal? Egyébként emós se vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!