15-Leszek és apáca szeretnék lenni! (bővebben lent) mit kell tennem? Mik a feltételek?
már most az akarsz lenni?
töltsd be a 18-at és ha még akkor is az minden vagyád akkor szerintem menj ki külföldre egy szép és nyugodt kellemes városba akármelyik országba és én a te helyedbe inkább ott lennék az minthogy itt Mo.-n addi meg tanulj meg még 1 nyelvet
ne akard ezt Mo.-n én a helyedbe vagy angliába vagy spanyolországba mennék egy kedves kis helyre
ha Mo.-on akarsz gondold meg milyen bezárva fodo érezni magad
itt születtél és itt is halsz meg?
ez nem így működik
ugye tudod, hogy azok akik apácák mennyire megtartóztatva élnek?
lemondanak minden földi jóról
csak Istent szolgálják
nem lehetnek gyerekeid se férjed
nem dolgozhatsz
nem lehetsz híres se gazdag
nem járhatsz külföldre
általában azok akarnak bevonulni egy zárdába akik nem mernek élni, vagy akikkkel történt valami olyan amitől úgy érezték nem akarnak normális életet élni
csalódások stb...
15 évesen ugyan mi történhetett veled?
ne akard ezt?
még nem most
majd 20 év múlva
minek bevonulni egy börtönbe?
templomba járni és imádkozni az nélkül is tudsz
a 21-ik századba ez már nem olyan móka mint egykor volt amikor azért volnultak be többnyire mert amúgy sem volt semmi jó az életbe
bevonultak és legalább eltartották őket
de most már amikor lassan megjelennek a repülő kocsik meg a 3dimenziós világ
te ebből semmit sem akarsz érzékelni?
nem akarod, hogy egyszer egy aranyos kisfiú vagy kislány azt mondja neked, hogy anya
nem akarsz egy szép kertesházat valahol a világba( nem muszáj itt akárhol lehet) ahol élhetsz a férjeddel és a gyerekeiddel és a kutyáddal?
miközben lehet, hogy egy divatcéget vezetel?
a férjed meg egy jól menő üzlet ember aki minden hónapban elvisz téged és a családodat nyaralni ahová csak akarod?
tudom... ilyenről dumálni valakinek aki zárdába akar vonulni
de gondold át
meg van rá az esély, hogy az amit itt leírtam pont veled fog megtörténni
sosem lehet tudni
merj élni és nagyokat álmodni
tanulj, menj ki külföldre, tanulj meg nyelveket, legyél szerelmes és ha ez mind neked nem jött be, azt mondod, hogy hú de szar volt, akkor legyél apáca
de ne add fel az életet, mielőtt el kezdted volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!