A Biblia szerint bűn-e az orális szex?
"Én így boldog vagyok és normálisan tudom kezelni a vágy kérdését, nem agyonmisztifikálva.
Nem megyek bele megint felesleges körökbe veled, nem érdekel innentől a dolog."
Egyáltalán minek kezdtél bele megint, illetve miért minősítetted negatívan a szavaimat? Javaslat: Légy szabad.
üdv és vigyázz magadra
28/F
LastOne.Left
Nőként lehet, hogy valaki élvezi ezt csinálni, valaki nem, ez úgy gondolom, hogy magánügy. Szerintem a lelkiismeret adja meg a helyes választ annak, aki tényleg rendszeres kapcsolatot ápol Istennel. Részemről én nem nagyon vagyok híve az orális szexnek, nem tudom, hogy bűn-e vagy nem bűn, de azt tudom, hogy egyelőre tartani kívánom magam a dologtól, ha a férjem szeretné is. Múltkor kérte is, de mondtam, hogy lélekben nem állok készen a dologra, befejeztük máshogy, és azt mondta, hogy utólag már nem is kívánja, mégis jó élményként maradt meg benne az este. Szerintem, aki bevállalja, annak az a lényeg, hogy lelkileg biztos legyen magában, hogy megalázó helyzetként éli meg a dolgot vagy adok-kapok módon. Ha valaki tudja, hogy megalázottként fogja átélni a dolgot, akkor inkább ne tegye!
Ahogy az anális szexnek vannak egészségügyi következményei, ugyanúgy az orális szexnek is lehetnek még védekezés ellenére is! Én ezt az igét szoktam fontolóra venni, és a lelki-testi egészségi következmények alapján szoktam dönteni ilyen jellegű ügyekben.
1Kor 6.12
"Minden szabad nekem, de nem minden hasznos. Minden szabad, csak ne váljak semminek rabjává."
A többi rész itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!