A Biblia szerint bűn-e az orális szex?
"LastOne.Left olyan hülyeségeket beszél , hogy elszáll az ember agya, egyik régi vitájában azt is önzésnek nevezte, ha az egyik házastárs vággyal közeledik a másik felé, mert nem kizárólagosan a másikkal törődik, hanem valamennyire azért az ő élvezete is számít."
1. LastOne.Left nem vitázik, ugyanis a vita szellemi küzdelem...ő nem harcol senkivel, nem akar meggyőzni/legyőzni senkit.
2. Tévesen értelmezed szavaimat. Ha csak magaddal törődsz hibázol, ha csak a másikkal törődsz akkor is, hiszen ekkor az egyenlőség borul...nyilván megmagyarázhatod magadnak a dolgokat, kitalálhatsz ideológiát, de ez az Igazságon mit sem változtat...
3. Legyél szíves nem (le)minősíteni a másikat, ugyanis ezzel csak magadnak ártasz. Gondolkozz józanul, sokkal jobban jársz.
üdv
28/F
LastOne.Left
Ne haragudj de tényleg olyan irreális világban élsz.
Ki mondta, hogy csak a másikkal vagy magával törődne az ember?Ennek semmi köze nincs az orális kényeztetéshez.
Nem kell folyton szélsőségekben gondolkozni.
"Ne haragudj de tényleg olyan irreális világban élsz.
Ki mondta, hogy csak a másikkal vagy magával törődne az ember?Ennek semmi köze nincs az orális kényeztetéshez.
Nem kell folyton szélsőségekben gondolkozni."
Vagy csak a Te általad hitt valósághoz nem passzol.
Másrészről Te itt vágyról beszéltél...ha megfelelően elemzed a kifejezést, akkor amíg te vágyadat teljesíted, tökmindegy, hogy szex, vagy akármi, addig saját személyeddel vagy elfoglalva, mást háttérbe szorítva...illetve szóba hoztad a másikkal való kizárólagos törődést is...a szélsőségeket ezzel Te magad teremted meg, csak nem veszed észre...;)
üdv
28/F
LastOne.Left
Ó és kedves testvérem, ez a kérdés alatt keresztény meglátást kért a kérdező. Innentől kezdve nagyon nincs is értelme a beszélgetésünknek. Ha te számodra úgy van, ahogyan gondolod, akkor megértettem, kár ezen rágódni több kommenten keresztül.
Legyen szép napod. :)
üdv
28/F
LastOne.Left
A szélsőséget pont te teremted meg , de ne vedd észre.
Én így boldog vagyok és normálisan tudom kezelni a vágy kérdését, nem agyonmisztifikálva.
Nem megyek bele megint felesleges körökbe veled, nem érdekel innentől a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!