Én ezt most nem értem! Akkor hogy van ez, hogy Ádámot és Évát teremtette meg először Isten, de mi mégis a majmoktól származunk? :O akkor most mivan? :S nemértem! Nem Ádámtól és Évától származunk?
Figyelt kérdés
remélem rendes válaszokat kapok majd! köszönöm2010. dec. 25. 09:32
11/35 anonim válasza:
szervusz, péter vagyok, a 36% pedig azt bizonyítja, amit a biblia ír: "az emberek inkább odahajtják a fülüket a mesékre, semmint Isten szavára" a válaszaimat a bibliára alapozom, és nyugodtan beírhatod a keresődba, hogy nyúl kérődző biblia.
12/35 anonim válasza:
Mellesleg, már az ókori görögök is tudták hogy a Föld gömb alakú, pedig nekik tényleg semmi közük nem volt a Bibliához. Pont a keresztények állították az ellenkezőjét, hogy a Föld lapos, és elég csúnya dolgokat műveltek azokkal, akik az ellenkezőjét merték állítani. Ennyit a bizonyítékaidról.
13/35 anonim válasza:
Nem te nem Péter vagy. Péter egy értelmes ember, veled ellentétben, kedves 36-os.
14/35 A kérdező kommentje:
Nah nem kell eltérni a témától! Biológiából azt tanultuk, hogy a majmoktól származuk, hittanból meg Adámtól és Évától! :) Ezért kérdeztem, na!
2010. dec. 25. 10:14
15/35 anonim válasza:
annyit hozzáfűznék, hogy azok nem keresztények, hanem a katolikusok voltak, miként a biblia megjövendölte: "kiforgatott dolgokat fognak tanítani" hiszen egy keresztény nJézus követője, és ki tudhatná emberek közül jobban, hogy hogyan lettek megalkotva a kvazárok, a galaxisok, a csillagok, a tejút, és a föld?
16/35 anonim válasza:
márpedig nekem a személyigazolványomban ez a név szerepel, bármit hazudsz is.
17/35 anonim válasza:
az érdekes tényleg, hogy biológiából azt tanítják, hogy a majmoktól származunk...de különben mindegy is, mert a kettő akkor sem zárja ki egymást...mivel Ádám és Éva az első embernek számító egyedek voltak, a homo sapiens. szóval igaz mindkét eset, és nincsen ellentét...ennyi...:)
ez olyan, hogy a pezsgő most borból származik, vagy szőlőből? vagy valami ilyesmi az pedig más kérdés, hogy a véletlenek okozták e a bizonyos mutációkat. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
18/35 anonim válasza:
Értsétek már meg végre, hogy nem azt tanítják, hogy majmoktól származunk. Azt tanítják, hogy a majmok és az ember közös ősétől. Nem mindegy!
19/35 anonim válasza:
Mást tanít Isten, "az embert a föld porából alkotta" miután létrehozott minden állatot, és növényt, és mást tanít a biológia. az egyiknek -mivel ellentétesek- hazugságnak kell lennie.
20/35 anonim válasza:
"az egyiknek -mivel ellentétesek- hazugságnak kell lennie."
ebben egyetértünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!