Szerintetek ha megkérnék egy nagyon Istenfélő embert hogy imádkozzon értem az megmentene?
Nem mondok sokat...Lerövidítve a gonosz teljesen a hatalma alá kerített,és én nem tudok szabadulni.Már időtlen idők óta szomjazom Isten szeretetére,újra érezni akarom azt amit régen,újra hinni akarok és szolgálni! Mindig elkezdek a lejtőn felfelé haladni,de állandóan megbotlok és visszazuhanok. Egyedül nem tudok szabadulni! Templomba nem akarok menni,az felejtős dolog,szerintem Isten igéjének/szavának túlságosan is ellent mond.
Gyülekezetet meg egy jót sem találok,az összeset belepték a rossz,pénzért sóvárgó emberek.Pedig ezt a helyet találtam volna a szabadulásom pontjának. De ha jelen van a rossz az sajnos nagy erővel lesújt rám,túl gyenge vagyok. :S
Ha Isten elvezet egy nagyon Istenfélő emberhez,és megkérném hogy imádkozzon értem szerintetek az segítene rajtam?Adna akkora kegyelmet hogy abban a pillanatban megtérjek?Kimondhatatlanul szeretném és vágyom rá,ISTEN NÉLKÜL NEM TUDOK ÉLNI!
13/L
Na ugye! Nem panaszkodni kell, hanem cselekedni.
És miért vagdosod magad? Miért cigizel, iszol, ha tudod, hogy rossz? Ne tedd, tényleg önfegyelem kérdése az egész, mert a gondolataidon ugyan nem tudsz uralkodni, de a testeden és tetteiden igen.
Ha késztetést érzel rá, hogy kést végy elő, egyszerűen ne menj oda a fiókhoz. Ne vegyél a boltban cigit, akkor nem lesz kísértés. Ne végy piát, te irányítod, hogy mit mondasz: mondj narancslevet.
Foglald el magad valamivel, mikor kiborulsz. Olvass, az kiszakít a hétköznapokból. Én - amikor már nem bírom tovább -, írni szoktam. Az mindig felvidít és új reményt ad az életemnek, mert az álmaimat élteti.
Egyszerűen csak keress olyan dolgokat, amelyek érdekelnek és lekötnek, ráadásul még hasznosak is.
Igazából a cigit is ,lopni' szoktam...Már ha az annak számít h kiveszem a bátyám fiókjából,pár haver cigijéből...De ez nyilván annak számít. :SS
Amúgy ezekről a dolgokról még idejében lemondtam,bár vissza szokott térni a kísértés,de meg tudom állítani magam,nagy erőfeszítésekkel. (: Majd remélem én is megtalálom azt ami ilyenkor lenyugtat. :D Akár a te módszereidet is kipróbálom. (:
Igen, tudom milyen a kísértés, én is beleesek néha. De idővel ki lehet fejleszteni az önfegyelmet, főleg ha hiszi az ember, hogy valaki szereti "odafönt" :)
Pedig én pogány vallású vagyok, de azt mondom, Isten nem a vallásé, hanem a Szereteté :)
Jól látod,Isten maga a szeretet. (:
És köszönöm hogy ,pogány létedre' nem szóltál le és megtisztelted a hitem,sőt segítettél. Hálás vagyok,és minden jót kívánok Neked! (:
Én hiszem, hogy Isten - vagy az istenek, ahogy én mondom - nem vallás szerint válogatja az embert, hanem a szeretetet és jóságot nézi, ami pedig mindenkiben ott van.
a vallás csak amolyan útkeresés, és a tapasztalatok megnyilvánulása, minden hit szép és tisztelni való. Úgyhogy Neked is sok sikert kívánok,mert a saját elveink szerint élni nem könnyű, de lehetséges.
"Mert már előfordult hogy vagdostam magam,cigiztem,alkoholt fogyasztottam,falánk lettem,hazudtam,csaltam,szinte minden amit csak el lehet képzelni... :S "
Azt hiszem erre mondják, hogy "Köszönöm, bíró úr, nincs több kérdésem". Régen rossz, ha valakit 13 éves korában csak Isten tart vissza attól, hogy mindezt megtegye.
Kívánom, hogy megtaláld az utat az életben! Istennel vagy anélkül. Őszintén magadhoz, másokhoz, nem rongálva magad, sem másokat.
Sorry, de rohanok..
Szóval én ismerek egy olyan gyülekezetet, ahol jól éreznéd magad és segítenének neked és helyre tudnál állni.
Csak szólj.
Egy olyan embernek aki már hitt valaha Istenben, szerintem könnyebb visszatalálnia hozzá, mint azoknak rátalálni akik sose hittek. Ez mégis megtörténik. Nézd meg ezeket a videókat, hogy másokkal ez, hogyan történt, hátha segítenek, hogy mit tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!