Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy hálálnád meg azt, ha...

Hogy hálálnád meg azt, ha valaki megmentené az életed?

Figyelt kérdés

itt nem orvosra gondolok, hanem egy teljesen civil személyre aki pl egy balasettől mentett meg

esetleg előfordult már veled ilyen?

2009. ápr. 15. 08:33
 1/8 anonim válasza:
85%
Nem történt velem ilyen, de én csináltatnék neki egy ajándék kosarat.
2009. ápr. 15. 08:44
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Hat ezt a vilag osszes kincsevel se lehet meghalalni,de barmiben szamithatna ram az illeto,mindenben segitenek neki amiben csak kell.
2009. ápr. 15. 08:49
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem sem lehet ezt igazán tárgyakkal meghálálni, mert ez olyan horderejű dolog. Én is próbálnék mindenben segíteni neki ezentúl. Még nem fordult velem elő ilyen.
2009. ápr. 15. 08:55
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem egyrészt lehetetlen meghálálni, másrészt valószinűleg az illető nem a hála miatt teszi.
2009. ápr. 15. 10:16
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
sehogy
2009. ápr. 15. 15:31
 6/8 anonim ***** válasza:
26%

hát engem még nem mentett meg senki

de én megmentettem egy barátnőmet, és már alig emlékszem rá, sztem ő meg már elis felejtette:Dxd

2009. ápr. 15. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Következő könyvek elején szerepelne a neve a köszönetnyilvánításban. Tartanám vele a kapcsolatot és segíteném, ha szüksége lenne rá.
2009. ápr. 17. 00:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Barátommal helytálltunk egy nagyon komoly helyzetben. A néni, akin én segítettem, csak annyit mondott a páromnak, hogy soha ne hagyjon el engem, mert ilyet többet nem talál. Egy kedves szó mindennél többet ér. Minden ajándéknál.
2009. ápr. 17. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!