Szerintetek ha megkérnék egy nagyon Istenfélő embert hogy imádkozzon értem az megmentene?
Nem mondok sokat...Lerövidítve a gonosz teljesen a hatalma alá kerített,és én nem tudok szabadulni.Már időtlen idők óta szomjazom Isten szeretetére,újra érezni akarom azt amit régen,újra hinni akarok és szolgálni! Mindig elkezdek a lejtőn felfelé haladni,de állandóan megbotlok és visszazuhanok. Egyedül nem tudok szabadulni! Templomba nem akarok menni,az felejtős dolog,szerintem Isten igéjének/szavának túlságosan is ellent mond.
Gyülekezetet meg egy jót sem találok,az összeset belepték a rossz,pénzért sóvárgó emberek.Pedig ezt a helyet találtam volna a szabadulásom pontjának. De ha jelen van a rossz az sajnos nagy erővel lesújt rám,túl gyenge vagyok. :S
Ha Isten elvezet egy nagyon Istenfélő emberhez,és megkérném hogy imádkozzon értem szerintetek az segítene rajtam?Adna akkora kegyelmet hogy abban a pillanatban megtérjek?Kimondhatatlanul szeretném és vágyom rá,ISTEN NÉLKÜL NEM TUDOK ÉLNI!
13/L
"én már megtapasztaltam Isten hatalmas erejét"
Az egész írásod arról szólsz, hogy mennyire el vagy tőle szakadva. Szóval én azért nekifutnék még egyszer ennek a "Tényleg biztos, hogy van olyan tapasztalatom, ami érdemben alátámasztja, hogy van Isten?" kérdésnek.
Ott a múlt idő.Bár megtapasztaltam Isten hatalmas erejét,túl gyenge voltam és elszakadtam tőle,de ez is csak arra világított rá hogy számomra lehetetlen nélküle leélnem az életem!És bár szeretnék újra megtérni,de a gonosz túlságosan a hatalmába kerített,egyedül nem tudok szabadulni...
Remélem így már értesz. (:
am elvileg ha meg vagy keresztelve és egyszer már úgy érezted Istennel vagy akkor Jézus nem hagy el nem mondja azt h na most hülye vtál mégse váltalak meg, bocs bocs...
Szal sztem csak szólnod kell h megint itt vagy és meg is van
Nem,nem Isten hagyott el!ÉN hagytam el ŐT!
Hidd el,régóta könyörgöm,de hiába,mert a vétkeim újra és újra visszarántanak,amikor már a jó úton kezdek járni. :S
de a Bibliának pont az a lényege h már meg vagy váltva neked csak el kell fogadnod ...
Azaz a semmiért könyörögsz, csak meg kell köszönnöd és el kell fogadnod h Jézus megváltott
és nah vágod h mint a tékozló fiút frankón visszafogad Isten.. és ha minden igaz te már csak azért is "jó" leszel mert hálás vagy neki és nem akarod megbántani..
milyen vallású vagy am?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!