Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Istenfélő ember vagyok,...

Istenfélő ember vagyok, rendszeresen járok templomba. Megismertem egy lányt, jól kijövünk. Viszont megtudtam, hogy sátánista, ami zavar, mert szerintem a sátánisták meggyalázzák a vallást és Istent, mételyezik a az emberi lelket. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy a kérdést inkább a párkapcsolati részlegben kellett volna feltennem, de azért szerintem ez érinti ezt a kérdéskört is. Kíváncsi lennék, hogy a többi hívő társam hogyan vélekedik. Imádkozok a lelki üdvötökért. János
2009. jan. 20. 17:35
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele, a sátánizmus nem arról szól ami a köztudatban él róla. Tulajdonképpen a sátánista ember nem Lucifert imádja, hanem az ateistákhoz hasonlóan megtagad minden maga felett álló hatalmat, és saját maga próbálja kezébe venni az életét (értsd nem tagadja meg magától az evilági örömöket csak azért h majd a mennyben jobb legyen)Szerintem a magánéletben két ember között nem szabad hogy az ideológiai ellentétek bonyodalmakat okozzanak, mert mindenki abban hisz amiben akar.Ha mégis nagyon zavar, kérd meg hogy fejtse ki neked részletesebben hogy miben is hisz pontosan....ha össze vissza elkezd hablatyolni a sátánról meg az inkvizícióról, akkor megnyugodhatsz, köze sincs a sátánizmushoz.Ha pedig részletesen elmagyarázza az elveit, stb akkor pedig te is be fogod látni hogy nem kell attól tartanod hogy éjszaka feláldoz abaddonnak vagy mittudomén :D sok szerencsét
2009. júl. 16. 12:51
 42/44 anonim ***** válasza:

Igazából 3 féle sátánizmus van.1ateista sátánizmus,2 teista sátánizmus,3ördögimádat. A teista sátánistákat gyakran keverik az ördögimádókkal mert nagyon hasonló a kettő de ebbe most nem megyek bele, nem erről szól a kérdés.Szerintem először tudd meg hogy ő melyikhez tartozik és nézz utána jobban az ő vallásának.

/egy sátánista/

2010. szept. 15. 08:16
 43/44 anonim válasza:
gondolom 18 nem múlt még el.
2012. máj. 12. 18:19
 44/44 anonim válasza:
9-es, aki belinkelte azt a wikipédiás dolgot. Akkor mindeki sátánista, aki tök normális. Annak mi köze a sátánhoz? Minek kell így hívni? Amit ott leírtak, az egy hétköznapi gondolkodásmód.
2022. márc. 7. 07:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!