Istenfélő ember vagyok, rendszeresen járok templomba. Megismertem egy lányt, jól kijövünk. Viszont megtudtam, hogy sátánista, ami zavar, mert szerintem a sátánisták meggyalázzák a vallást és Istent, mételyezik a az emberi lelket. Ti mit tennétek?
Ekkora szar, mint ez a sátánizmus már rég olvastam :D Komolyan sajnálni tudom azt aki ebben hisz.
A kérdezőnek pedig: ha a csaj valóban ebben hisz akkor hagyd el, mert intellektuálisan egy szánalom. Lelki társad biztos hogy nem lesz.
OFF: Az adott vallást sőt egy embert annak ismerete nélkül véleményezni- na ez az igazán szánalmas. Tiszteletben kell tartani mindenki világnézetét, hitét, és el kéne olvasni, mi az a sátánizmus, mert gőzöd nincs róla... Ismered egyébként őket, hogy ennyire tudod, nem illenek össze, Te szegény?
On
-egy nem sátánista-
Ha gyakorlod a vallásod(nem írtad milyen)akkor bizony,probléma lehet,hogy a lány más felekezethez tartozik.Hogyan tudjátok összeegyeztetni a kettőtök barátait,elfoglaltságait.Szerintem a lelki vezetőd kérdezd meg,mit tehetnél.
Egyébként nem értem,hogy lehetsz szerelmes valakibe,akinek ennyire elítéled az életét.
Off:
Honnan veszed hogy nem ismerem a sátánizmust? Mellesleg nem kell zseninek lenned ahhoz hogy lásd az alapvető hibáit ennek a "vallásnak"
És minősíteni meg miért ne minősíthetnék? Aki ebben hisz az igen is egy idióta.
Egy ideje már tisztában vagyok vele hogy az emberek nem állnak egy szellemi szinten, ezért is merek e fölött a vicc fölött ítélkezni... -és többek között ezért sem fogok olyannal sem vitatkozni mint te.
Off
OFF: Mert ismeretlenül nem ítélünk meg másik embert. Sőt sehogy. Azért nem, mert nincs reális képed a másik emberről. Na, ne offoljuk szét a kérdezőt, azon, hogy miért ostobaság ismeretlenül véleményezni egy másik embert különben sem érdemes vitatkozni. Meg azon sem, hogy ki a nagyobb hüjjje. Általában, aki ítélkezik...
ON.
Megint a második válaszoló vagyok.
OFF
EZ NEM EGY VALLÁSI VITA!! Nem kéne itt megbeszélni a nézeteiteket ( ez elsősorban neked szól sátánistagyűlölő "barátom". Nyiss erről valamiféle kérdést, ha annyira zavar, és talán hozzád hasonló gyépéseket is találsz.
ON
Ha jók, és szeretnek a barátaid, szüleid, ismerőseid, akkor nem lesz a valláskülönbségekből semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!