Létezik egyáltalán még olyan ember, akit ez nem zavar?
Őszintén szólva nem értem, hogy a combot és az alkart azt miért kéne borotválni.
Hónaljamat, lábszáramat és odalent is igényesen ,,ápolom", de a combot azt miért kéne, és pláne a alkart? Mennyivel lesz jobb az, ha irritált lesz és kivakarom és akkor tiszta seb??
Valaki esetleg egyetért velem?
L/18
Én egyetértek! Karomat énsem szoktam borotválni,ezért sokan beszólnak érte, de úgy kb leszarom.
15/L
A combomat én sem sőrtelenítem, mert olyan kicsi és szőke, hogy felesleges lenne.
Ezzel ellentétben az alkaromat mindig leszedem, mert ott viszont olyan sőtét, és nagyon feltűnő, de azt is csak télen, mert ilyenkor nyáron teljesen kiszívja a nap és az is teljesen szőke lesz. :)
17/L
egyetértek. Én sem szoktam. Igazából a lábamat sem kellene, mert olyan jó géneket örököltem, hogy alig van 1-2 pihe. Inkább az egyenletesség kedvéért szoktam.
Karomon meg szöke a ször, nem nagyon látszik. Ahol pluszban szoktam az a hasam, mert világos a böröm és utálom ha a tetkóm nem teljesen sima.
23/N
A combomat le szoktam szőrteleníteni nyáron, ha nagyon rövid nadrágban megyek valahova. Tényleg hülyén tud kinézni, ha térdig sima, afelett pedig csillog a szőr. Persze vannak olyanok, akiknek a combon szőkébb/enyhébb szőrük van, hát nekik jó! Télen nem szoktam a combomat sem borotválni. A karomat meg sosem borotváltam eddig le, és nem is tervezem! ;)
20/L
sajna nem minden lány születik annyira csupaszon...meg pihésen....nekem sajna nem pihéim voltak a kezemen hanem konkrét férfias ször...ott kéne hagynom???:) combomon ugyszint...hasamat is szedem...kénytelen vagyok...ha csak pihés lenne lesz*rnám....de igy hogy konkrét erős látszó szörzet van rajta kénytelen vagyok:(:):)
22L
Bárcsak olyan kis szőr lenne a combomon, hogy ne kelljen szőrteleniteni.Én nem borotválom, hanem gyantázom.
Nekem a combomon, kb 1,5 centis FEKETE szőrszálak voltak.
Ne mondd, hogy te a helyemben, ugy hagytad volna..
Én nekem szőke a combomon a szőr, és vékony is mégis leszedem mert szerintem baromi gusztustalan ahogy a nap megvilágítja és látszik h szőrös...A karomról egy évben csak párszor szoktam leszedni(pl.sulikezdés,események,nyaralás) szal az nem zavar annyira mivel az is szőke.Viszont...akinek barna vagy fekete vagy szőke de rohat vastag szálú esetleg sok van és hosszú akkor az szedje le mert kibeszéli a többi csak és amugy sem túl esztétikus.
"Mennyivel lesz jobb az, ha irritált lesz és kivakarom és akkor tiszta seb??"
combon nem úgy nő vissza mint a nemiszerven pl, (legalábbis nekem) tehát nem irritál, nem vakarom és egyáltalán nem tiszta sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!