Miért kell kisbabákat hurcolni az állatorvosi rendelőbe? Rossz ember akit ez zavar egy ilyen helyen?
gyereket az állatorvoshoz????????????????
Minek?
engem zavarna de csak ha az én családtagjaim akarnák elvinni .. semmi keresnivalója ott gyereknek pláne kisbabának.
én viszem, mert az apja dolgozik, amikor rendel a doki, otthon meg nem hagyhatom, és más sincs, akire rábízzam. igaz még csak 6 hónapos, nem csatangol el! de ha nagyobb lesz, meg fogom vele értetni, hogy attól, hogy a mi kutyáink szelídek és bírják a gyűrődést, más kutya nem biztos, hogy szintén. tanulja meg, hogy idegen állatot nem tapogatunk-inzultálunk, nem szemezünk vele, és nem üvöltözünk az állatorvosnál, ahogy az emberorvosnál, boltban, postán stb. sem. hogy hogyan tanítom meg, azt még nem tudom:)
lehet, hogy másokat is a kényszer visz rá.
egyébként az a doki aztán marhára ad a higiéniára, aki a felnyitott hasú kutya mellé bárkit is beenged az asszisztensen kívül! többet tuti nem vinném hozzá a kutyámat. nem is értem miért rendelési időben műt???
Hát azt én nem tudom miért akkor műt de eddig meg voltunk vele elégedve...
Értelemszerűen aki normális az nem baj csak a többség nem az és szerintem sem a kutyának sem a gyereknek nem jó ilyen helyen lenni. Ott sok a beteg állat, ő meg felnyalja a padlót! Azért az anyuka se volt semmi, aki egy székkel arébb ülr és nem zavartatva magát kibeszél... :O
De ha igazuk van a megjegyzéseknek akkor miért neki áll feljebb? Miért nem tud bocsánatot kérni vagy valami?
Amúgy én egy szót sem mertem szólni mert félek hiszen egy gyerekes nő sokszor felette áll dolgoknak... Azért a másik oldalt is meg lehet érteni. Főleg hogy a gyerekre is veszélyes lehet szerintem egy ilyen környezet amikor még menni is alig tud...
jaj Istenem, te már raktál fel ilyen kérdést "miért simogatjk a gyerekek azállataimat","miért néznek selejtnek a gyermekesek?"-nem?-a stílus hasonló...
Válasz:mert nem tudnak az anyukák osztódni, és nincs kivel hagyják a kicsiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!