Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell kisbabákat hurcolni...

Miért kell kisbabákat hurcolni az állatorvosi rendelőbe? Rossz ember akit ez zavar egy ilyen helyen?

Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 15:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kérlek szépen, nekem este sem lenne kire hagyni a gyerekem. Aki ilyen helyzetben van, az mit csináljon, hogy téged ne zavarjon?
2010. júl. 8. 21:30
 22/26 A kérdező kommentje:

Hagyja a barátnőjére pl. aki ott ül vele a rendelőben, fogja meg hogy ne tudjon a kutyán keresztül rohangálni, kapcsolja be a babakocsiba, üljön kint a kertben ahol szintén lehet várakozni és a gyereknek is biztos érdekesebb vagy legalább mondja azt hogy "bocs a kellemetlenségért" ahelyett hogy a fülem hallatára beszélne ki engem, és még pár opciót biztos fel tudnék sorolni. Szerintem egyik sem sértő megoldás. Tán nekem kéne meghúzni magam?

Múltkor egy egész család volt ott egy darab állat miatt, hogy a többi páciens véletlenül se férjen be. Volt ott apuka, nagygyerek de mégis rosszalkodott a többi pedig volt aki vigyázzon rá és fegyelmezze.

2010. júl. 8. 21:46
 23/26 A kérdező kommentje:
És nem hinném hogy ez luxus dolog és én vagyok a kényes és unatkozom várakozni ezért belekötök valakibe. A beteg állatok érdeke ez.
2010. júl. 8. 21:49
 24/26 anonim ***** válasza:

Akkor légyszi legközelebb úgy tedd fel a kérdésedet, hogy neveletlen gyerek ... stb.

Nekem 3 gyerekem van, természetesen jönnek, ha nincs kire hagyni őket és képzeld, nincs 4 kezem, de mivel meg vannak nevelve a gyerekek, még SOHA nem üvöltöztek senki fülébe. És nem is zavartak senkit. Csendben voltak, nem ugráltak, nem kiabáltak, szóval ennyi.

A kérdésed ezek szerint nem arra vonatkozik, mint amire kiirtad, nem a gyerekekkel van a bajod, hanem az illemet nem ismerő anyukákkal.

Akkor fogalmazz pontosabban.

2010. júl. 8. 23:25
 25/26 anonim ***** válasza:
A kérdezőt teljesen megértem. Van egy 1 éves fiam és vannak állataink(2 kutya,6 macska). És én sem tudom kire bízni a gyereket. De ha vinni kell az állatokat(szerencsére nagyon ritkán), legfeljebb szabit vesz ki a férjem. Mindenre kell megoldást találni. Az állatorvosnál az állatok érdeke az első. Az állatokért felelősséggel tartozik minden gazdi. Ezt is bele kell kalkulálni,amikor kutyatartás mellett dönt valaki. Épp úgy,mint az anyagiak terén.
2010. júl. 9. 01:24
 26/26 A kérdező kommentje:
Természetesen nem magával a gyerekkel van bajom csak ha zavaró meg a szülei... Egy pici gyerek nem magától lesz jó. Nem szándékosan fogalmaztam rosszul. Pl az állatorvosnak is van 5 gyereke és azok nagyon kedvesek és rendesek.
2010. júl. 9. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!