Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Meggyóntam de magamnak nem...

Meggyóntam de magamnak nem tudok megbocsájtani mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 22:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez egy fényes bionyiték arra ,hogy a gyónás nem veszi el büneinket.

A büneinket az érinettel kell rendezni,nem egy pappal,akinek semmi köze ehhez.

Ugyan igaz,hogy a probléma megbeszélese segit a probléma megoldásat általában.

2010. dec. 11. 23:08
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem igaz hogy a papnál nem kell gyónni .Ne mondj ilyeneket nem egyezek veled.Megkönnyebbültem és többé nem fogom elkövetni azokat a dolgokat újra és helyre hoztam az ügyet azokkal akiket megbántottam de ottmaradt az hogy bűnös voltam.Nagyon gyűlölöm azokat a dolgokat és bűnöket mert elvett tőlem éveket és nagyon sok időt és ha ez nem történt volna meg akkor most nagyszerű életet élhetnék.

Sajnos gyerekkorom nem volt fényes és negativ emberek között nőttem fel .Nem akartam olyanlenni mint ők ezért nagyon nehezen kiküzdöttem magam a gödörből.De nagyon nehéz volt.Nagyon nagyon fontos hogy a fiataloknak legyen aki jó példát mutat nekik.El voltam zárva az emberektől teljesen és ha nem nézhettem volna tv t akkor nem tudom mi lett volna.Nem akarom hogy a gyerekeim hasonló helyzetbe kerüljenek ezért is tartok attól hogya szüleim nagyszülőkké váljanak és ezért is nem járok senkivel.Bár kitörölhetném ezeket a fejezetek életem könyvéből.

2010. dec. 29. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!