Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?! A mai napig nem tudom megbocsájtani neki itt belül.
A barátommal lassan 1 éve vagyunk együtt.Nagyon szeretjük egymást.De van egy lányka,aki eléggé nyomul a barátomra,teszi veszi magát neki.A barátom meg vissza ugyan így:írogat a képei alá:"nekem is van egy ilyen pólóm,talán kölcsön adom,aszol benne egy jót,jól áll majd,mint egy mini ruha,a szép combjaidig"stbstb,"tetszenek/jók az új képeid"(a barátom azt hiszi,hogy ezekről nem tudok)Nekem SOHA nem írt ilyeneket.Sűrűn beszélgetnek,bókol a lánynak.A lány is teszi az agyát neki.Egyszer egy olyan beszélgetésüket is olvastam,ahol kis "királykisasszonyomnak" szólítja és már alig várja,hogy beszéljenek,stb.A lány meg:"ez annyira kellett már,annyira jól esett".Hát nekem is jól esett,hogy a dátum alapján pontosan aznap este 2 perccel az előtt,meg nekem írt,hogy mennyire szeret.Ez nagyjából 2 hónapja volt,de ha meglátom a csaj képét vagy csak rá gondolok és a beszélgetésekre,máris sz_rul érzem magam és dühös is vagyok.Szerencsére másik városban lakik a csaj,na de akkor is kitépném az összes haját.
Köszönöm ha elolvastad és válaszolsz!Idióták kíméljenek!
attól msot eltekintek hogy mi jogon nézegetted te az ő beszélgetéseit, és hogy ez mennyire nincs rendjén, és a többi...
ezen felül minek vagy még vele? nem bízol benne, ráadásul sunyi módszereid segítségével kiderült, hogy joggal.
Az jutott eszembe elsőre, hogy lehet, hogy ennek a fiúnak nem is csak ti vagytok...lehetnek még páran, akiknek csapja a szelet vagy még több...
Szerintem kérdezd meg, nem akar-e elmondani valamit?
Ha azt mondaná, hogy nem, én elköszönnék tőle és nem magyaráznám meg, miért. Hadd gondolkodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!