Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom négy napig! Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom négy napig! Nem beszélt velem, joggal akadtam, ki?

Figyelt kérdés

Azt mondta, az az oka, hogy nagyon fáradt a munka miatt. Sms-t nem írt, ímélt sem, nem keresett sem msn-en, sem skype-on. Tehát magától nem keresett.

A legutolsó ímélemre nem reagált, és mikor én hívtam, mondta, hogy most olyan fáradt, hogy nem tud semmit mondani.

Nagyon drasztikus lenne, ha megmondanám, hogy egyszer oké, megtörtént, de a következő ilyen húzás a kapcsolatunk végét fogja jelenteni?

Ti eltűrnétek ezt?

2011. aug. 5. 17:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Ha ő ilyen nem nagyon tudsz ellene tenni, azt neked kell érezni, hogy szeret e még és a szerelem nem ezen fog múlni... Ha ilyen a stílusa így kell szeretned a barátodat.
2011. aug. 5. 17:02
 2/22 anonim ***** válasza:
94%
Hát nem tudom. Én pincérként dolgozom napi 8 órában, nehezebb napokon én is alig tudok haza kullogni, amikor 280 ezres konyhai profit van. Géphez is örülök, ha oda tudok ülni és írni egy levelet a barátnőmnek.
2011. aug. 5. 17:02
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
Joggal igen.Rendben,hogy fáradt,de az,hogy valakinek nincsen 2!!! perce arra,hogy írjon egy e-mailt a barátnőjének akit szeret!(és ha szeret kellene,hogy azért hiányozz is neki)akkor az már gond.De hapl.a gépet sincs ereje bekapcsolni a fáradtság miatt,akkor a telefonon keresztül azért még tudna írni egy sms-t,akár ágyban fekve is...
2011. aug. 5. 17:09
 4/22 anonim ***** válasza:
42%

Joggal!

Annyira senki sem fáradt h telefonon ne tudjon pár szót beszélni!!

Én is sokat dolgozok és soxor vagyok fáradt de beszélni csak tud az ember telefonon.

Egyébként mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok?

2011. aug. 5. 17:19
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
Egy nagy gond van itt: ha MAGÁTÓL nem keres, akkor már felesleges fenyegetni, mert nem fontos neki annyira ez a kapcsolat. 4 nap az már komoly. 1-2 napig lehet valaki a béka segge alatt, de 4 nap alatt el lehet ereszteni annak egy sms-t vagy e-mailt, aki fontos a számunkra. Lehet azt mondani, hogy "majd legközelebb szakítunk", de mire vársz? Pocsékolod a drága időt, mikor mindketten megtalálhatnátok azt, akit nem felejtetek el felhívni egy hétig. Szerintem lépj tovább, ez nem apró jel, hanem egy bomba, vedd már észre! L27
2011. aug. 5. 17:22
 6/22 A kérdező kommentje:

Tudjátok azért is bánt nagyon, mert közösségi oldalon viszont láttam, hogy ebben a négy napban minden nap fellépett.

Én 22 éves vagyok, ő 25 éves, fél éve vagyunk együtt.

Tehát ha ott bolyongani az iwiw-en van ereje fáradtan is, akkor, hogy nekem pár szót írni egy sms-ben, vagy pár szót beszélni telefonon miért nincs ereje, az számomra felfoghatatlan.

De lehet, hogy én várok túl sokat...

2011. aug. 5. 17:29
 7/22 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem vársz túl sokat.Most szerintem hagyd a pasit,nehogy megalázkodj neki.Majd később rájön mit veszített.
2011. aug. 5. 17:32
 8/22 A kérdező kommentje:
És sajnos azt sem értem, neki mi a jó így ebben egyáltalán... Én kifejezetten örülök, ha beszélhetek vele, és utána mindig jó kedvem van... én nem tudnék meglenni anélkül, hogy négy napig egyfolytában ne akarjak beszélni vele...
2011. aug. 5. 17:34
 9/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem egyformák az érzéseitek.
2011. aug. 5. 17:35
 10/22 anonim ***** válasza:
Akármennyire is fáj,szerintem a barátodnak nem vagy igazán fontos.
2011. aug. 5. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!