Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom négy napig! Nem beszélt velem, joggal akadtam,
ki?
Figyelt kérdés
Azt mondta, az az oka, hogy nagyon fáradt a munka miatt. Sms-t nem írt, ímélt sem, nem keresett sem msn-en, sem skype-on. Tehát magától nem keresett.
A legutolsó ímélemre nem reagált, és mikor én hívtam, mondta, hogy most olyan fáradt, hogy nem tud semmit mondani.
Nagyon drasztikus lenne, ha megmondanám, hogy egyszer oké, megtörtént, de a következő ilyen húzás a kapcsolatunk végét fogja jelenteni?
azt egyetlenegy pali ne próbálja nekem beadni, hogy ő annyira fáradt, h bocsánat, de wczés közben akár ne legyen ereje vagy ideje megírni egy sms-t. vagy 1 perc telefont elereszteni...nekem ezt ne adja be senki!!!!!
ha valaki nekem fontos, akkor lehetek a halálomon is, akkor is felhívom 1 percre!
ugyan már, ez a pali egy asshole, tedd lapátra!!!
pont leszarja, h fenyegeted e vagy sem!!!
2011. aug. 5. 23:00
12/22 anonim válasza:
Nekem is van ilyen h néha rámjön h pár napig hagyjon békén mindenki!!! Még a bnőm is. Pedig szeretem! lehet ilyen típus és kész...
2011. aug. 7. 10:33
13/22 anonim válasza:
Én megmondanám neki, hogy nekem a 4 nap rengeteg úgy, h 5 percet sem beszéltetek. Meg, h ha fontos neki a kapcsolatotok, akkor ez ne forduljon elő még1szer,mert akkor vége.
2011. aug. 7. 10:38
14/22 anonim válasza:
én 1 nap után felhívtam volna és kiakadtam volna:DD ilyen vagyok. 3 és fél éve vagyunk együtt és nem volt olyan nap, hogy valamilyen formában ne kommunikáltunk volna. volt, hogy ez napi egyetlen sms-t jelentett, mert külföldön voltam és spórolnom kellett a pénzzel, de akkor is!!
én alapból ki sem bírnám, hogy 4 napig ne keressen az, akit imádok, akkor tuti szakítanék...
2011. aug. 7. 10:45
15/22 anonim válasza:
Ezek szerint egy kapcsolatban nem elfogadható, ha néha huzamosabb ideig egyedül akarok lenni? Mert néha rám jön, hogy napokig senkit nem akarok látni, bar én előre megmondanám, amikor ez van, nem csak úgy váratlanul otthagynék mindenkit. De akkor ez elfogadhatatlan?
2011. aug. 7. 10:56
16/22 anonim válasza:
Nem az a nem elfogadható, hogy egyedül akarsz lenni, hanem ha csak úgy "hirtelen" eltűnsz napokra. Azért tiszteljük meg annyival a másikat, hogy odanyögjük neki, hogy most lehet néhány napig nem tudunk beszélni, mert ez és ez van. Meg az, hogy a munkára fogjuk, hogy mert fáradtak vagyunk. Ez hülyeség. Ha hetekig hajtás van, pl 12 óra, akkor ennyi ideig nem beszélünk a párunkkal? Én is voltam ilyen helyzetben, hajtás munkahelyen, meg még szakdolgozat írás, plusz még készülni államvizsgára. Ki voltam teljesen, de az adott erőt, hogy volt valaki, akivel beszélhettem minden nap, szakítottam időt rá, pedig sokszor csak elfeküdtem volna inkább.
2011. aug. 7. 11:12
17/22 anonim válasza:
Elég szánalmasak vagytok ti lányok komolyan..Egy ilyen pasira még idöt és szót is pocsékoltok,hol ott a másik oldalon meg ott van egy normális pasi aki örülne ha a nap 24 órájában halhatná a hangotok,vagy inná a szavaitok,persze ő már nem kell,helyette inkább kell a szélhámos hazug pasi aki az iwiw-en veri a faszát és nem te rád..Ez nagyszerü és példamutató..Ha nektek ez kell akkor ne itt panaszkodjatok hogy igy meg úgy..
2011. aug. 7. 11:17
18/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, azért nem kell ennyire ellenségesnek és sztereotipikusnak lenni.
Én nem abban a helyzetben vagyok, hogy két ember közül választhatok, akiket ugyanúgy szeretek, de az egyik törődik velem, a másik pedig nem.
2011. aug. 7. 11:21
19/22 anonim válasza:
ma 11:21
EZ NEM ELLENSÉGESKEDÉS CSAK AZ ÖSZINTE VALÓSÁG!!!!
MIND EGYFORMÁK VAGYTOK!!!
2011. aug. 7. 11:23
20/22 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, szeretettel ajánlom figyelmedbe Müller Péter: Ti című írását. Olvasd el, nem hosszú, és nagyon tanulságos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!