Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom négy napig! Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom négy napig! Nem beszélt velem, joggal akadtam, ki?

Figyelt kérdés

Azt mondta, az az oka, hogy nagyon fáradt a munka miatt. Sms-t nem írt, ímélt sem, nem keresett sem msn-en, sem skype-on. Tehát magától nem keresett.

A legutolsó ímélemre nem reagált, és mikor én hívtam, mondta, hogy most olyan fáradt, hogy nem tud semmit mondani.

Nagyon drasztikus lenne, ha megmondanám, hogy egyszer oké, megtörtént, de a következő ilyen húzás a kapcsolatunk végét fogja jelenteni?

Ti eltűrnétek ezt?

2011. aug. 5. 17:00
1 2 3
 21/22 Segítségvok=) ***** válasza:
én is kiakadtam vna ha a csajom 4 napig nem szool hozzám de az ímélt igy kell irni: E-mail =D
2011. aug. 7. 11:45
 22/22 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem minden ember más... és nem lehet egy kalap alá venni őket, szóval egyedi esetről van szó, amikor is feltételezem, te vagy az aki a legjobban ismeri az érintett személyt :D szóval neked kell eldöntened mi is a nagy helyzet. Ha eddig nem csinált ilyet és most bánt hogy ez van, egész egyszerűen szólj neki. Mondd el azt amit nekünk is, hogy neked rosszul esik hogy téged nem keres miközben az iwiw-en flangál. Majd lereagálja valahogy és abból biztos látszik majd hogy áll a dologhoz.

Egyébként szerintem 4 nap egyáltalán nem a világ, simán el tudom képzelni hogy 4 napig vidáman meglegyek a pasim nélkül is, még ha nagyon szeretem is... én ilyen fajta vagyok, időnként szükségem van rá hogy elvonulhassak, de szerintem mindenképp megmondanám az érintett félnek hogy ne számítson egy ideig a társaságomra.

Lehet hogy csak nem akarta hogy azt hidd, nem vagy fontos neki, és ezért inkább a munkára fogta. Sokan hajlamosat lódítani annak érdekében hogy elkerüljék a konfliktust. Szerintem azzal mész a legtöbbre ha konkrétan megbeszéled vele az ügyet, legközelebb majd vigyázni fog mit és hogyan tesz. :)

22/L

2011. aug. 7. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!