Hazudtam az egyik legjobb barátnőmnek, Ő pedig nagyon úgy látszik, hogy nem fog teljesen megbocsájtani. Mit tegyek?
Én viszont nagyon megbántam, de nem fogadja el a bocsánatkérésemet. Azt hajtogatta, hogy hagyjuk, már mindegy, legalább ez is kiderült. Mert mutattam neki rajzokat, amiket másoltam egy másik szép rajzról, és azt mondtam neki, hogy ezeket én rajzoltam (persze a másolásokat) ami igaz is. Erre megtalálta a neten az eredeti rajzokat, és közölte, hogy talált néhány hasonló rajzot, és megkérdezte, hogy lehet, hogy ezeket ellopták tőlem, és kirakták a sajátjukként? Vigyorogva mondta ezt az egészet, én pedig nem bírtam tovább, és kitálaltam, hogy másoltam őket. Erre a fejemhez vágta, hogy milyen egy genyó hazudozó k*csög vagyok. Már nagyon megbántam a dolgot, ezt mondtam is neki, de nem akar megbocsájtani, látszik is rajta, hogy nagyon lenéz, meg hogy csalódott bennem. Tényleg nagyon bánom az egészet, és nem tudom, mit csináljak, hogyan lehetne megoldani az ügyet. Azóta egy hete rám sem néz, szóba sem áll velem. Mit csináljak? :(
Bocsi, hogy hosszú lett.
15/L
Most meg olyanokat ír ki a Face falára, hogy "úgy imádom, mikor többször is a szemembe hazudnak, és én közben már rég tudom az igazságot" és "miért kell elviselnem a hülyítését, miért nem ordíthatom a képébe, hogy ne hazudj te szemét? :D" és egyéb szép mondatok, amik egyértelműen rólam szólnak. Idézetek a hűtlen barátságokról, meg ilyesmik...
Bocsánat, hogy itt sajnáltatom magam ,csak olyan jó kiírni magamból néha. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!