Van rá esély, hogy a zsidó eredetű kereszténység 1000-1500 éves uralma után Európa népei felébredjenek és visszatérjenek a saját isteneikhez és a pogánysághoz?

Nincs, mert Istennek más tervei vannak.
A tiszta imádatot helyre állítja, ezért zajlik jelenleg a begyűjtő munka.
A többi vallás megszűnik.

"Nincs, mert Istennek más tervei vannak."
Mondjuk ha másik isten létezik, akkor pont semmi jelentősége hogy te a saját istenednek milyen tervet képzelsz.
“ Nincs, mert Istennek más tervei vannak”
Hahh!! Én nem fogok engedelmeskedni egy ilyen diktatórikus istennek. Nekem ne parancsoljon.
Inkább iszom a mézsört Ódinnal majd a Valhallában.

#3.
De még csak nem is szefárd. A kukim soha nem nem szenvedett semmilyen művi beavatkozást! 😊
De most nagyon komolyan!
Nem vagyok az az úgynevezett "turbómagyar" sem! Legkevésbé sem érdekelnek sem őseim, sem a magyarság származása. Számomra a JELEN, még inkább a JÖVŐ a fontosabb. - bár az utóbbit nagyon sötéten látom...

"Aki a betelepített svábok utódja az"
Ő Wotanhoz mehet vissza.
A pogány isteneket azért nem ajánlom, mert elég kegyetlenek. Elég probléma nekünk egy 2000 éves vallás, nem kell 3 vagy 4000 éves.

13
Isten nem diktatórikus.
Mármegbocsáss, de a világegyetem kizárólagos Uralkodójáról beszélgetünk.
A korlátozott szabad akarat pedig ami boldogságunkat szolgálja.
Ha mindent megengedne, milenne már itt?
Nézz körbe, a lázadás óta megengedi az embereknek, hogy nem fogadjanak szót.
Nézzd meg az ember mit művel Isten törvényeinek semmibe vétele által.
ezzel bebizonyítottuk, hogy az ember nem tudja saját magát vezetni, semmilyen hatalma nincs hozzá.
Az ember kizárólag az állatok, a növény és állatvilág felett kapott némi hatalmat, nem egymás felett.
A törvények pedig a rendet és a boldogságot hivatott szolgálni.
Olyan nincs, hogy törvények nélkül működne az élet.

"A korlátozott szabad akarat pedig ami boldogságunkat szolgálja.
Ha mindent megengedne, milenne már itt?
Nézz körbe, a lázadás óta megengedi az embereknek, hogy nem fogadjanak szót."
Azt vágod hogy most saját magadnak mondtál ellent?

13
Valamint ez nem "parancsolgatás", hanem szeretettel kér bennünket bizonyos dolgok betartására.
Egyébként pedig joga lenne parancsolgatni, mivel kizárólag neki van joga itt mindenhez. Vissza is élhetne ezzel, és megfoszthatna azonnal az életedtől.
De nem teszi, hanem vár, hogy ismerd fel a helyzetet.-

"Vissza is élhetne ezzel, és megfoszthatna azonnal az életedtől."
Mondjuk ha igaz lenne a Biblia, az alapján pont igen sokszor élt vissza ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!